| Sarab21 a întrebat:

Bună seara.Revin cu o întrebare: în cateva zile este ziua tatălui meu,iar una dintre surorile mele s-a gândit să trimită echipa de surprize la domiciliu deoarece ea și ceilalţi frați sunt plecați din țară. Pe grupul de frați, a întrebat ce părere avem despre asta,și să pună toți bani împreună, dar a făcut un gest FOARTE URÂT. A întrebat și ceilalți frați dar ea deja vorbise cu echipa respectivă. Eu am zis ca e frumos la ce s-a gândit dar nu sunt de acord ca echipa să posteze public pe Facebook.(nu doar eu am această părere,și ceilalți frați) în schimb,ea nu acceptă acest lucru și e foarte enervant. Ea a început să se certe cu mine și să facă pe interesanta,să țipe și să jignească.Pur și simplu nu vreau să vadă toată lumea ce și cum se întâmplă(mi se pare că dacă această echipă este rugată să nu pună public,să ne respecte decizia,din moment ce ei și au luat banii) si dacă primește filmarea, nici sora mea să nu pună(nu îmi plac chestiile de genul)
Credeți că am greșit eu? S-a lăsat cu block pe rețele

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună! Ce echipă de surprize? Daca te gîndesti sau fratii tai se gîndesc la fosta emisiune surprize surprize a lui Andreea Marin numai există demult emisiunea, iar alte emisiuni ca sa mearga la tatal tau acasa costă multi bani si sigur fratii si surorile tale nu isi permit sa plateasca ca e vorba de sute de euro, nimeni nu se deplaseaza gratis la cineva acasa, daca surorile au vrut sa i faca surpriza tatalui de ziua lui ele vor trebuii sa plateasca, daca te vor suna pe tine cei care trebuie sa mearga acasa la tatal tau tu poti anula comanda si sa le spui ca nu ai fost informată inainte plus ca tatal tau este o persoana care nu vrea sa apara public la televizor sau pe Faceboock si gata ai încheiat surprizalaughing

| Violleta2022 a răspuns:

Daca ati chemat echipa aia atunci inseamna ca ati acceptat conditiile lor, adica sa va filmeze si sa puna pe Youtube sau in emisiune alor, filmarea.
Ca nu vine nimeni pe gratis sa va faca un asemenea serviciu, ei castigand din audienta la toate filmarile postate online.

| Oanix21 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu nu ai citit mesajul corect. A zis clar că sora ei a făcut gestul urât și a întrebat după ce a sunat firma respectivă. De ce "dacă ați chemat"?
Și cum ai zis și tu, nu vine nimeni pe gratis pentru că Prețul unei aste de surprize sare de la 100 de euro în sus și să fim serioși, nu costă o sută de euro un tort și ce mai pun ei. Audiență pentru ce? Facebook nu monetizează nimic fata mea, deci ei tot își iau bani din asta. Iar referitor la întrebarea ei și eu aș fi de acord cu ea, din moment ce nu sunt de acord cu postatul, ar trebuie să nu se întâmple, e ca și la drepturile de autor. Nu te mai da deșteaptă, Violleta2022

| Violleta2022 a răspuns (pentru Oanix21):

Nu ai inteles nimic din ce am raspuns si te-ai bagat in discutie fara sa ai habar ce spui.
Mergi fetita mai dpearte si vezi-ti d eviata ta, daca nu esti capabils a intelegi ce raspund eu, ca asta chiar nu este traba ta, ci a celui care a pus intrebarea.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, ai greșit când ai acceptat cu țipete.

| Freya1 a răspuns:

Nici mie nu îmi plac lucurile plănuite asa, și și eu am o problema cu membri familiei ce fac mereu pe interesanți și atot stiutorii iar ceilalți trebuie sa le cânte în struna, cred ca în fiecare familie este cate o sora sau un frate de genul.
Dacă locuiești cu ei și totuși vor veni nu ieși și tu din camera ta și lasa-i pe ai tai sa vadă ce "surpriza"le-a făcut fata lor.Pana atunci ignora răutățile și jignirile și vezi de viata ta ca nu merita.

| dipankar07990 a răspuns:

Bună ziua, întrebați aceeași sarcină pe helperqna.com și echipa noastră de experți sau alți membri vă va răspunde în câteva minute, complet gratuit și fără publicitate.