| Catinca02 a întrebat:

Bună seara sau bună ziua.
Depinde când cititi. În mod normal nu îmi place sa vorbesc despre ce se întâmplă în ogradă, dar simt nevoia sa ma eliberez. Mâine sora iubitului meu împlinește 18 ani, iar în aceasta seara ne-a sunat sa ne invite pe mine și pe al meu la o cabana în județul Cluj sau Prahova. I-am explicat ca în acest moment avem doar un salariu în casa eu urmând ca miercuri sa merg sa semnez un contract pentru un job. Ne-a comunicat faptul ca nu avem nevoie de bani ori sa ii oferim un cadou pentru ca iubitul ei plătește tot. De la cazare, transport, alcool, masa și alte chestii incluse în pachet. Problema e ca nu as vrea sa merg tocmai pentru ca știu ca după or sa apară vorbe din partea soacrei sau a iubitului ei ca am profitat sau mai știu eu ce. La 16 ani i-am oferit un lănțișor din argint, personalizat și evident ca aceasta a fost,, uitat,, în locația respectiva. Din ce am înțeles acest iubit al ei este de vârstă mea, 29 de ani și are ceva bani, probabil de asta e dispus sa arunce cu ei.

Ce ma sfătuiți sa fac?

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Iei un cadou simbolic si te duci. O floare si o cutie de ciocolata. Daca nu le convine asta e! Trebuie sa te suporte. Daca nu-ti va place (ti se vor face aluzii) data viitoare nu te mai duci si gata.

Răspuns utilizator avertizat
| Freya1 a răspuns:

În primul rand nu o lua în seama pe nebuna de mai sus, aia nu știe decât sa lingă în fund și nici măcar nu e ce și cine spune ca e.
De fiecare data ma scot din sărite răspunsurile ei de rahat și poți și tu sa o raportezi când vezi ca o ia pe aratura, ca altceva in afara de intrigi și sa acuze nu știe sa facă.

Legat de faza cu ziua cumnatei tale îți înțeleg sentimentul.Nici eu nu sunt genul de mers la petreceri și intruniri de genul în familie, grupuri etc.Plus cum ai spus, pana acolo ai nevoie de combustibil plus un cadou.
Ai doua variante ca să nu pici nici tu rău, dar sa îți fie și comod.
Ori îți calculezi venitul (sa iti ajunga de drum)si te duci la risc cu o ciocolata sau ceva, iar dacă îți va reproșa ii spui verde în fata ce și cum consideri ca sta treaba.
Ori vorbești cu iubitul tău, ii cumpărat ceva de cât va permiteti, mergeți pana la ea sa ii oferiți înainte sa plece sau cu o zi înainte și va scuzati ca aveți treaba în ziua respectiva.Habar nu am, îți începi noua munca, e al tău la munca.