Nu exista nici un impediment legal, nu esti ruda de nici un grad cu tatal adoptiv al surorii tale, nici macar prin afinitate (alianta). Numai bine!
Ori te ai exprimat gresit ori vrei sa faci sex cu tatal tau... ceea ce reprezinta un eveniment suprem de rau.
Pai daca tu esti adevaratul capil al parintilor tai si ea e infiata,atunci tatal adoptiv este tatal tau de sange,nu? asta am inteles eu. Daca te referi la tatal surorii tale atunci ai putea, dar ar fi cam naspa, nu crezi?/mai gandeste-te
Eu am crescut cu familia mea, ea cu familia ei ca a fost adoptata de mica. pana aici e inteles? ne-am cunoscut si intalnit de curand, atat cu "sora" cat si cu taica'su. m-am uitat prin legile adoptiei si scrie clar ca odata ce copilul e adoptat devine ruda cu adoptatorii si rudele cestora, iar cu familia initiala se pierde orice fel de rudenie. voiam doar sa ascult si alte pareri.
In lege scrie ca odata ce copilul e infiat legatura de rudenie dintre parintii biologici, automat fratii si copilul adoptat se pierd
Pai stai asa.ca tatal ei adoptiv nu e tatal tau? deci daca e asa nu este legal
Nu, nu e tatal meu, nu am crescut impreuna, ne stim de putin timp.