Cu cat cunosti bine (si personal) mai multe femei, cu atat ai sanse sa poti recunoaste o pereche potential potrivita tie.
Eu am cautat multi ani sa gasesc perechea mea de viata, fara internet (intalniri doar personale) si sunt casatorit de peste 40 ani!
Voi tinerii? Neterminați?
Nu am făcut nimic decât să cer un sfat și anume unde pot cunoaște persoane de sex feminin pentru relaționare, fix de asta nu am nevoie, să fiu judecat de o persoană random pentru că îmi caut omul meu. Nu înțeleg dacă nu ai ceva util de a-mi transmite, de ce mi-ai lăsa un răspuns de genul? Seară frumoasă.
Mă confunzi, probabil că îți este greu să fii în pielea ta, îmi pare rău de tine, poate chiar puțină milă, dar să știi că poate cândva o să-ți fie mai bine. Baftă acolo, fii tare!
În cea mai adâncă pădure amazoniană unde nu locuiește nimeni. Acolo ești tu? Nu trăiești printre oameni? Cei din jurul tău, bărbați care și-au găsit o parteneră nu tot acolo lângă tine locuiesc? Numai acolo ai putea să găsești.
Iti recomand sa folosesti applicatii de intalniri: Bumble si Tinder.
Prin intermediul acestor 2 aplicatii am cunoscut multe tipe, sunt fete, femei din toate categoriile, unele cauta sa se casatoreasca, altele cauta doar sex, in functie de principiile fiecareia.
Iti garantez clar ca sunt si femei serioase pe aceste applicatii.
Asta ar fi cea mai usoara varianta.
Apoi, mai ai o alta varianta, in viata reala, fie te bagi intr-o comunitate unde poti cunoaste oameni de varsta ta, fie la facultate!
Adrian, cum ți se pare Facebook dating?
Si acolo am cunoscut tipe, acum insa mie nu imi mai merge applicatia.
Incearca sa vezi, poate daca ai alt sistem de operare si alt telefon iti va merge
Daca nu ai ales ce trebuia cand o venit dorintele de la TPU de la oracol, eu am ales recunoastere, ca sa recunosc flacara geamana, restul succes dragoste bani am
Foloseste Facebook si Instagram, acolo gasesti sigur.
Mai exista Tinder si Bumble, acolo doar daca vrei sa agati ceva scurt, zilnic gasesti cate una daca stai de ele si ai vrajeala buna. De buna, nu te sfatuiesc sa o iei de acolo
Alah Mare cum ne pierdem timp din viata cautand ceea ce nu ne este menit! Zic si eu. Oare chiar meritam TOTI sa ne gasim fericirea si,, rezonanta,, cu cineva? Cine a stabilit aceste reguli? Chiar nu privim in relatia parintilor nostri? Sa ne intrebam! Par ca ar fi in-compatibili, dar uite ca s-au suportat in final. Oare ce i-a tinut impreuna?
Cam greu sa-ti gasesti pe cineva dupa inima ta, trebuie sa gasesti pe cineva cu care sa te intelegi, pe care sa-l placi si sa va cunoasteti foarte bine. Apoi comunicare si iar comunicare. Dar chiar si asa este foarte greu. Succes!