| Generalgrevious031 a întrebat:

Buna seara. Stiu ca am facut o prostie, dar am furat din casa 100 lei ca sa bag la pariuri, ca am aflat o metoda cum sa fac 1.000 din 100 lei, dar mi-e teama ca mama sa nu afle ca lipsesc din cutia unde tine bani cei 100 lei care vreau sa-i bag maine la pariuri.

Dar daca o sa imi iasa metoda pe care vreau sa-l folosesc si daca o sa castig peste 1.000 lei, o sa returnez cei 100 lei inapoi mamei mele fara ca ea sa stie si cu restul banilor imi voi strange pentru un laptop nou, laptop-ul care il am acum este un amarat de HP cu 4 gb ram.

Credeti ca mama mea isi va da seama ca lipsesc cei 100 lei din cutie?

33 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Ziceai intr-un topic anterior ca mama ta are salariu mic, deci are grija zilei de maine.
Daca nu este perioada de platit facturi(unde intra cei mai multi bani) probabil nu isi va da seama.Desi cred ca ii numara perioodic sau isi noteaza cheltuile.
De fapt tu te-ai pacalit pe tine.Tu crezi ca daca ar exista o aflel de metoda ar mai exista grija banilor? Casele de pariuri ar da falimentDecamdata mama ta este cea pagubita.
Pune banii inapoi si nu visa la cai verzi pe pereti.

| dusmanul86 a răspuns (pentru Generalgrevious031):

Stiu ce vorbesc.am vazut om care la 40 ani avea deja 5 banci ce ii pusese oprire pe salariu. La cate datorii avea trebuia sa munceasca 20 ani doar ca sa le plateasca. Pierdea salariu intr-o noapte, mereu zicea ca de data asta ii iese biletul.Din pacate jocurile de noroc dau dependenta. Iti urez succes sa iti iasa biletul norocos sau sa iti dai seama de greseala inainte de a pierde foarte multi bani.

| dusmanul86 a răspuns (pentru Mindfulness):

Am o fosta iubita ce lucreaza in cazinou.Am auzit multe povesti dar niciodata ca ar fi vreo sansa ca un angajat ca favorizeze un client. Aparatele sunt omologate si nu ai cum sa umbli la ei.Plus ca exista foarte multe camere.