Buna,
In primul rand ma mir ca la testul IQ ai obtinut doar 84 de puncte, pentru ca pari un om cult, inteligent (poate s-a facut o greseala, recomand sa-l repeti la altcineva).
In al doilea rand, abordarea pe siturile de socializare stil "Ce faci papusa?" nu cred ca e prea buna, o fata/femeie de calitate nu "gusta" astfel de intrari.
E ciudat si faptul ca ai avut o relatie de 1 an in care doar o singura data ai facut dragoste cu iubita ta, DE CE?
Parintii tai au avut dreptate in legatura cu prietenii tai care erau din interes, evita asemenea prietenii si alta data nu te mai baga in relatia altora.
Acum sa raspund la intrebarile tale:
1. Nu e rusine sa ai par pubian, dar sa ai grija sa fie "aranjat" adica tuns cat trebuie sau chiar de tot.
2. Fete poti intalni peste tot, daca iti place politica te poti baga si acolo.
3. Nu stiu.
4. Mereu barbatul trebuie sa plateasca consumatia, asa este elegant.
5. Sigur ca da> Cand incepi o relatie nu imediat sariti in pat, inainte va cunoasteti si la momentul potrivit cand te simti destul de aproape de sufletul ei iti spui problema ta. Daca tine la tine te va intelege si te va ajuta sa treceti peste acest obstacol.
6. Aceeasi sfat ca si la 5
7. Uneori nu iti poti da seama de la bun inceput daca este materialista, dar in scurt timp da.
O fata materialista mereu cauta sa profita, poate nu imediat (daca e destul de versata).
Exemplu, iti spune ca ar dori sa aiba un iubit/sot bogat ( asta deja poate fi un semn de alarma) etc.
Fitoasele se deosebesc mult de cele normale, acum ar fi pre alung sa iti explic.
8. In general si in mod normal barbatul face primul pas, iar femeia accepta sau refuza.
Uneori daca fata obsearva ca baiatul de carei placxe este mai timid, iar ea este mai "curajoasa" poate va face ea primul pas, dar atentie, si profitoarele prefera sa faca ele primul pas.
9. Treptat, cu timpul si dupa fiecare "actiune" mica terminat cu succes.
10. Dupa fiecare esec trebuie sa analizezi ce s-a intamplat, unde a fost vina ta(daca a fost) si cum poti evita in viitor aceste greseli.
11. Poate e mai bine sa incepi cu un sarut pe buze, daca simti ca ei este pe plac si ar dori mai mult, poti sa te saruti cum doresti. In schimb daca observi ca e incordata sau ca vrea sa te respinga, te opresti si nu mai incerci, cel putin atunci.
12. Dupa cum am citit pretentiile tale, nu ai atrage o fata cuminte cu stilul "baiat rau". ramai cum esto, politicos si cuminte.
13.Sa fii tu insuti, genul asta de agatare cel putin ma irita, si cred ca pe orice fata serioasa.
14. Au si ei rolul/rostul lor, daca crezi ca te ajuta continua pana cand vei gasi pe fata mult dorita.
Succes!
Doua lucruri foarte importante! Primul ar fi ca pui prea mare pret pe parerea parintilor in tot ceea ce faci, deja ai vorbit de 3 4 ori despre ce cred si fac, in acest text. Al doilea ar fi ca gresesti cand te astepti ca o relatie SA FIE stabila! O relatie nu este stabila, ea DEVINE ASA.
Prea multe intrebari, incerc sa raspund doar la cateva.
Nu merge cu papusa, arata ca nu o respecti. Fii tu cand intri in vorba cu cineva. Fii politicos, nu rau. Fetele se vor iubite si ocrotite.
Ideea cu grupurile e foarte buna, dar mergi in locuri legate de pasiunile tale. Preocuparile commune creaza relatii durabile.
Cand o sa intri intr-o relatie, spune-i fetei ca nu ai experienta. Multora le place si in mod sigur nimeni nu va rade de tine.
Consumatia o platesti tu.
Parul pubian il porti cum vrei tu. Nu are nici o importanta. Daca il tunzi scurt, vei parea mai curat.
Pe Twoo, Badoo, whatever, nu prea agati. Tu trebuie sa mergi undeva un se socializeaza daca vrei prietena.
Bună.
Ai nevoie de o terapie atât de grup care să te ajute să socializezi cât și individuală pentru a te cunoaște pe tine și să ai mai multă încredere în propriele tale manifestări exteriorizate.
Consultă un psiholog, succes!
Pa, pa.