Incearca la paramedici ca voluntar.Ei inteleg ca o persoana are un mic defect, Acolo sunt si multe fete cu care poti intra in relatie.De ce nu-ti cumperi singur un bilet pentru revelion.In sala te vei imprieteni rapid cu o vecina de masa.Ai grija si pazeste-ti locul de munca.Acolo nu este obligatoriu sa ai si prieteni si iubita.
In primul rand trebuie sa te ocupi de lucrurile care le poti realiza singur.si anume serviciu.angajeaza-te unde iti place e important in viata sa faci ceiti place sa mergi la munca din placere.Masina ai e f bine. Dupa lucreaza la fizicul tau.Mergi la sala si acolo poti cunoaste oameni si poti arata mai bine.Schimba-ti freza stilu vestimenatar imbracate de firma mai tineresc modern de la new yorker pull&bear. Daca te mai duci la pshiholog du-te la unu bun fa terapie de grup si acolo poti face rost de noi prieteni, inscriete si la voluntariat e bine. Pune-ti noi poze pe facebook cu haine noi freza noua baga fete la prieteni da-le likeuri poate te place vreuna nu se stie.
Si inca ceva in ziua de azi toti prieteni sunt pe interesez, nu stiu cati dintre noi au prieteni adevarati sau daca exista asa ceva.Cum alti se folosesc de tine, foloseste-te si tu de ei iesi si distreaza-te.Pleca-ti prin club, la munte, mare.Stai linistit ca o sa reusesti.Ia-ti un caine iesi cu el la plimbare, el se joaca cu alti caini tu vb cu stapani lor.plus k uiti de depresie cu el.
Nu te lua dupa sfaturile psihologilor, mie mi s-au parut cam ciudate. Daca vrei sa cunosti oameni trebuie doar sa fii sociabil. Cunosc pe cineva care este extrem de sociabil si isi poate face prieteni foarte usor. Nu e nici destept, nici frumos dar e sociabil. Totusi eu cred ca ar trebui sa te axezi pe cariera, sa iti gasesti un loc de munca de unde sa castigi mai multi bani.
Greu probabil să ai IQ 84 și să fi făcut o facultate, totuși cred că acel psiholog era incompetent. Cât despre cum să îți faci relații cu oamenii nu cred că ar mai merge internetul, poate un site de matrimoniale dar nu știu dacă e genul tău. Soluția ar fi să participi la diferite activități sociale, indiferent de natura lor și acolo vei cunoaște oameni noi. Activitățile de voluntariat ar fi o soluție foarte bună, ți-aș mai recomanda dacă vrei să ieși prin cluburi, cunoști oameni noi sau îți găsești niște joburi part-time, te duci la săli de fitness, de forță poți să te faci agent de vânzări Herbalife sau altele. De ce am zis Herbalife? Am un prieten care lucrează acolo și se ocupă cu distribuirea produselor și sunt un grup care participă la foarte multe activități, îi ocupă o mare parte din timp, cunoaște mulți oameni... Poți găsi ceva asemănător eu ți-am dat un exemplu pe care îl știu și eu.
Greu sa faca o facultate? La noi si maimutele fac o facultate daca dispun de bani ca sa plateasca si hai sa recunostem ca scoala naste multi idioti cu diploma. Acum nu stiu daca e chestiune de iq aici, dar ma zgarie rau pe timpan doua lucruri,, 28 de ani,, si,, parintii mei.....parintii mei,,. Nu denota independenta morala si capacitatea de a alege ceva pentru viata lui si nu cred ca o femeie serioasa isi doreste un barbat care isi foloseste parintii ca pe o,, carja,, morala, ale carui decizii depind de mamica si taticu la 28 ani. El se apropie de o varsta la care schimbi prefixul, la care fetele sunt deja femei mature cu scopuri realizate sau in curs de realizare. Daca vrea sa schimbe ceva eu propun sa inceapa de la baza, sa isi ia propriile decizii, sa dea dovada de o maturitate adecvata varstei.
Ai foarte multă dreptate și pe mine m-a cam "zgâriat pe timpan" asta și poate trebuia să spun și despre chestia asta, oricum foarte bun adaosul.
Problema ta este ca iti faci prea multe probleme. Imi amintesc de tine, ai mai descris odata situatia asta si ai pus foarte multe intrebari.
Trebuie in primul rand sa ai incredere in tine. Ai o situatie, nu ai de ce sa fii stressat. Mi se pare ca prea esti sub tutela parintilor. Increderea in tine te face mai atractiv in ochi fetelor. Fii curat, imbraca-te simplu, cu gust, fii ingrijit. Priveste fetele in ochi, zambeste-le dar fii respectuos. Nu strica sa lasi sa se vada ca iti place o fata. Daca nu te vrea, te va evita si nu iti mai pierzi timpul cu ea. Nu trebuie sa te simti prost cand cineva te respinge. Te simti prost numai daca tu faci o gafa.
Ca sa cunosti oameni, iesi in locuri unde se aduna cei care au pasiuni comune cu tine.
Poti sa abordezi femei in locuri publice, de ce nu? Eu am avut relatii reusite cu fete cunoscute in locuri publice. Poti sa iti gasesti iubita si pe internet. De prieteni nu stiu. Eu mi-am cunoscut sotia pe internet si suntem impreuna de multi ani.
As crede ca ar fi mai bine sa incepi sa faci sport, sa iti tii spatele drept, sa pui niste muschi pe tine ca sa arati mai bine.
Cand cunosti oameni noi, incearca sa fii relaxat, sigur pe tine si sa zambesti.
Abordarea cu "ce faci papuso?" nu merge pentru o relatie serioasa. Asta o spui doar unei curvistine pe care simti ca o poti invita la tine. Doamna psiholog nu se prea pricepe la femei. Nu stiu cum te poti descurca sa inviti o fata la o partida de sex cand parintii sunt cu ochii pe tine.
Vrei seriozitate si ajutor?
Ai putea începe prin a renunta la obsesia de a avea familie, prieteni si de a tot depinde de parinti si la aproape 30 de ani. Sa vezi ce bine va fi atunci când vei realiza ca lucrurile pe care le cauti s-ar putea sa nici nu te faca mai fericit cel putin pana nu rezolvi problemele personale (cu tine insuti). Si nu te mai duce la psihologi.