Salut, Sorine,
Am citit ce ai spus si sunt foarte emotionat de povestea ta.
Ce aveti voi, o dragoste asa de mare se intampla destul de rar si e genul de relatie care te duce la perfectiune si armonie totala cu tine si cu universul dar totodata te si poate distruge daca te fortezi sa o inchei brusc si fara alternative.
Eu va recomand sa mai aveti putina rabdare pana la firul ierbii, nu va apucati acum iarna pe final de an de facut miscari bruscante atat pentru voi cat si pentru cei din jurul vostru.
La primavara asa, intalniti-va undeva si puneti pe foaie tot ce aveti si tot ce doriti sa faceti in continuare.
Cat timp tatal ei e un betivan inseamna ca ea cu atat mai mult are nevoie de dragostea si afectiunea ta. nu renunta la o fata care te iubeste si pe care o iubesti Pentru nimic In Lume!
Poate sa locuiasca cu tine daca va puteti intretine, iar daca tatal ei devine agresiv o sa isi ia vreo 2 amenzi d-alea spre penal de se potoleste si va lasa in pace.
Ideea e ca tu ca barbat trebuie sa judeci la rece toate greutatile vietii, nu trebuie sa actioneze la impuls sau la emotii ci sa lase un delay in care sa puna corect in balanta ce are si ce va avea pe termen lung. Exerseaza asta inca de pe acum cat esti tanar ca iti va folosi si mai tarziu.
Pe ea o poti ajuta sa nu mai depreseze trimitandu-i mici atentii prin curier cat sa ii faca ziua frumoasa. Nu sunteti nici primii si nici ultimii romantici shakerpeare-ieni, rezistati inca putin si o sa fie bine.
Bai, nu se poate asa, ca vreti voi, dar in schimb se poate cu maritis cu dispensa de la primar.
Din cat stiu eu, daca ea declara ca a venit de bunavoie, nu intri la corupere de minore. Dupa cum descrii situatia, ar fi lucrul cel mai bun pe care il puteti face. Dar atentie, sa se ocupe de scoala si sa nu faceti copii macar pana termina liceul.
Daca situatia este asa cum o descrii si mutarea la tine nu o va impiedica la continuarea scolii atunci se poate muta cu tine. Parintii pot cere inapoierea ei la domiciliul lor dar pot obtine aceasta numai printr-o hotarare judecatoreasca, altfel nu o pot sili. Nu vor obtine hotararea in situatia expusa.
Poate sa vina la tine si in caz ca politia o cauta sa o duca acasa ea depune o contestatie unde precizeaza ca tacsu e betivan si nu poate sta in casa in conditii conflictive, si va ramane cu tine.
Uite eu o sa iti dau un sfaturi. Stiu ca atunci cand iubesti esti in stare de orice. Adica, poti face ca tu si ea sa fiti impreuna daca vrei cu adevarat. Nu cred ca e legal sa stea cu tine de la 16 ani, dar daca nimeni nu depune vreo plangere sau ceva e ok. Dar, inainte sa stati impreuna eu zic sa va ganditi bine daca chiar vreti. Daca da, eu as zice sa mergeti amandoi si sa vorbiti cu bunicii daca ai zis ca cu parintii ei nu poti. Tu, pentru ca esti baiat, ea se asteapta sa tu sa fii stalpul ei de sprijin si sa fii mai rezistent ca si ea si asa si trebuie daca vrei sa fiti impreuna. Te cred ca nu e usor dar orice e posibil: P.S.: Eu am 19 ani si am trecut si eu prin destule experiente de tot felul. Iti urez o zi frumoasa si daca mai ai nevoie de vreun sfat scrie-mi intr-un mesaj privat.
Eu va multumesc tuturor sincer problema e ca noi vrem amandoi sa fim impreuna orice ar fi, o iubesc enorm si nu as vrea sa faca vreo prostie sa se sinucida. ganditi-va ca ea deja a slabit fte mult de cand am plecat de langa ea as face orice pentru ea si exact cum am spus mai sus daca i s-ar intampla cva...va dau cuvantul meu ca imediat as murii dupa ea si decat sa se ajunga la asa ceva mai bine luptam sa fim impreuna...corect?
Nu ma lasa sa iti trimit mesaj privat asa ca o sa iti scriu aici: Daca vrei sa te detasezi complet de orice fel de sentiment de atasare va trebui sa faci niste exercitii. Unele sunt destul de ciudate, dar toate sunt eficiente. Eu tot ce iti zic am incercat. Si eu ma atasam repede de oricine dar acum daca vreau pot sa ma detasez. O sa iti zic cum sa faci asta: E ok sa incepi o rutina de exercitii pe care o sa ti-o spun aicientru inceput incepe sa meditezi. Meditatia ajuta la multe lucruri, te ajtua si sa nu mai iti pese de parerile altora si sa si fii aproape imposibil de pacalit sau mintit. Fac asta de 10 luni si numai beneficii mi-a adus. Uite cum meditezi: Iti pui un timer pe 5 minute, te indinzi undeva relaxat, stai nemiscat, inchizi ochii si pana suna timer-ul respiri adanc in abdomen(diafragma), nu in plamani si incerci sa te concentrezi cat poti tu de mult pe respiratie. Asta e un exercitiu. Altul e asa, foarte simplu: Iti pui iar un timer si zambesti 3 minute. Astea doua exercitii iti sugerez sa le faci si dimineata si seara si cu timpul mareste timpul la timer la meditatie. E foarte important sa stii ca astea doua exercitii vor da rezultate in mai mult timp, nu peste noapte. Unele care dau rezultate rapide sunt astea, le poti face doar seara astea, asa zic eu:pui timer-ul pe un minut si iti scuturi capul, dar nu haotic, il scuturi in asa fel incat sa se miste toti muschii din gat si trapez si tot. Fa asta un minut, dupa care scutura-ti tot corpul un minut la fel cum ai facut cu capul. Scuturand muschii eliberezi toata tensiunea care se aduna in sistemul nervos( muschi) cand te enervezi, esti suparat etc... Astea fa-le deocamdata si mai e unu pe care sa il faci ziua si care ajuta ENORM. Ia o perna si urla in ea cat poti tu de tare pana obosesti. Fa asta zilnic si in cateva zile o sa te simti mult mai bine. Toate alea le-am incercat si functioneazA. In ianuarie o sa imi fac niste canale de youtube si o sa raspund prin videouri oamenilor la intrebarile de genul asta. Daca faci toate alea o sa fii ok. Succes si o seara faina! Sebi B.
Foarte romantica povestea voastra dar te intreb: cu parintii tai ai vorbit despre asta? Intrebarea nu mai este valabila daca esti capabil sa te intretii pe tine si pe prietena ta...
Buna mihaela, da parintii mei stiu si sunt perfect de acord ei vor sa fim fericiti mai ales ca ea e o fata buna de casa cuminte si in plus eu am un job bun si ma intretin singur de la varsta de 19 ani, deci pot sa imi intretin familia destul de bine mai ales ca mie nu imi plac anturajele, nu am fte multi prieteni, nu beau absolut deloc nu fumez
Da stiu, dar deja am luat o hotarare cu ea. Acum pe 21 merg sa o iau si stie si mama ei A vazut in ce hal a ajuns ea si eu pe langa ea si a zis ca decat sa se intample ceva mai bine sa vina la mine mai ales ca eu vreau sa isi continue scoala si acum isi poate lua si transferul :-) eu va multumesc din toata inima mea tuturor si promit, dar promit ca revin tot aici cu finalul acestei povesti, mai vizitati aceasta postare, va pup si inca o data multumesc din suflet! :-)