Dupa psrerea mea te inseala ca si pe fostul sot, cine nu ate numic de ascuns nu il.dersnjeaza daca i se uita prin telefon sotul sau sotia. Daca avut relatii in timp ce ers cssatorita cu primul...
Cred că ambele. Înșelat și tâmpit. Dar mai poți încerca încă un divorț și încă o tură de copii.
O curba, exact cea factu cu primul barbat, aia face si cu tine.Mai exact nu v-a placut pe nici unu nici pe tine nici pe fostul, vorbesc aici sa va placa ca barbat.
Da na femeiele trebuie si ele sa stea cu cineva nu? Uite asa a gasit 2 fraieri,ea isi vede linistita de alea ei,adica sa dea cu fundu in populatie,mai exact in barbatii ce o atrag si cu care se simte ea bine.
Parerea mera este ca te-ai pricposit cu inca un copil si cu o cruvva,suna cam naspa,dar ca asta este adevarul
Adica sincer,nu vad ce ai mai pus intrebarea asta pe aici,odata ce ai vazut tu personal in telefonul ei ce spui.
Ce nevoie de dovezi sau sfaturi,ori nu stiu ce cauti tu mai exact.
Deci fai vint, fai bagaju si la gara, altfel nu o sa iti fie tie bine. Daca ia si copilu cu ea mai bun, daca nu asta e, cum ai crescut 2, cresti singur si 3.
Nu este vorba ca esti tu timpit,nu cunosti,nu intelegi femeile,aia este problema multor oameni.
Deci femeile pot sta cu barbat fara sa il placa ca si barbat,poate ca il place ca om,ca persoana,ca si caracter,dar ce conteaza este acea placere fizica,asta lipseste la tine,nu ai atraso fizic niciodata,ai aparut intr-un moment din viata ei cand avea probleme,ea sa agatat de tine,tu ai crezut ca ea te place si cam asta e povestea in mare.
Omaneii se complac in multe chestii,multi nu vor sa stea singuri,deci decat singurica,mai bine cu cineva.Dar uite ca nu locuiati in padure singuri,asa ea poate vedea alti barbati, unia care o atrag, apoi simturile striga si asa femeia trece la actiune.
Pt ea conteaza placerea ei, nu copii, nu tu, nimeni.Este o podoaba de femeie,is f multe asa ca ea,eu i-as face vint,dar tu faci cum crezi.
Sa stai sa o crersti si pe ea si pe copii,iar ea sa isi faca viata cu altii, stiu si eu, mai bine cum ai zis stai singur, te duci la fetite, platesti dar macar alea is sincere, nu sa traiesti in minciuna.
Angajeaza un detectiv ca sa afli adevarul. Doar pentru ca comunica prin mesaje cu alte persoane nu inseamna ca te inseala.
Dar faptul ca nu mai vrea sa faceti sex e deranjant.
Eu zic că te înșeală. Sex de 2 ori pe an e un semnal de alarmă. Și femeile au nevoi chiar daca nu le place să recunoască. Cu siguranță nu e normal. Plus celelalte semne și antecedente. Chiar îmi pare rău, ești într-o situație foarte complicată.
Mai bine zi ca din cauza ca te inseala v ati indepartat si viata s-a svhimbat negativ, nu da vina pe copil! Ca cica din cauza lui...
Situația este limpede și clară doar că tu nu vrei să o vezi sau să o accepți. Neglijența soției față de tine nu este datorată copilului, oricât ai vrea tu să crezi asta, ci unui alt bărbat/unor alți bărbați. Așa cum ai relatat, ea nu este tocmai "ușă de biserică" iar tu ai făcut greșeala să o pui tocmai în tocul ușii bisericii. Alte aspecte pe care le-am sesizat din ce ai relatat sunt că femeia asta te manipulează grav și o face într-un mod josnic (acuzându-te că te gândești numai la sex în timp ce ea îl și face...) și nu are caracterul de a-ți recunoaște că a grejit deși totul este evident.
Știu că este greu, ai ales neinspirat pentru a 2-a oară în viața ta, dar cred că singura soluție, dacă nu vrei să trăiești așa toată viața, este să treci din nou printr-un divort și poate a 3-a oară va fi cu noroc. Succes.
Barbatii sunt baietei mai mari si mai rasfatati. Daca pe un copil il mai prostesti, barbatul stie sa se dea cu fundul de pamant si sa se declare victima.
Trec peste faptul ca ti-ai gasit repede o pereche desi erai satul de viata si de viata in cuplu. Dar nu poti sa intelegi ca in momentul in care apare un copil mama ii acorda toata atentia. Nu imparte dragostea. Dragostea pentru copil e alta, e altfel, ca cea pentru barbat.
""In rest serviciu cat cuprinde si somn.""
Ce ar fi sa faci si tu cate ceva prin casa? Ca sa dai mai mult timp liber femeii, sa fie odihnita si sa aiba chef si de tine.
""iar la ora asta de vreo 3 luni de zile nu am facut sex.""
Cu nevasta. Ca nu stati voi barbatii "pe uscat". Si vorbesti de inselat?
Poate ca te inseala, dar faptul ca ati inceput relatia fix "in pragul divortului" spune multe despre tine care te plangi amarnic.
După părerea mea soția ta este ce-a mai fidela. amantului. Bărbații ii schimba dar amantul niciodată!
Părerea mea e că să îi dai copilul și să îți găsești alta femeie. E greu să găsești una ok dar stai și tu la mișto cu ele.
Părerea mea stric personala, dacă as fi fost în cazul acesta, as purta o discuție fără acuzării, fără "dovezi" fără amenințări și fără ultimatum. Trebuie sa va ascultați reciproc dacă tu ai inițiat acea discuție las-o pe ea sa înceapă ce ii place, ce nu ii mai place, ce ar dori ea sa schimbe etc. Tu la rândul tău sa faci același lucru iar la final sa trageți o concluzie pe care sa o puneți amândoi în practica în mod egal dar sa fiți amândoi de acord. În schimb faza cu aratatul dovezilor și ascultatul la gura lumii nu e inregula, regăsiți va printr-o cina, un film, o comedie, activități împreună. Gandeste-te bine ce simțit când te uiți în ochii ei și uitate la comportamentul ei fata de tine. Nu mai dați cu piciorul pentru ca asa cred, asa mi-a spus nu știu cine sau mai rău asa simt. Nu, de simțit simți sentimente transpunele în fapte mulativa unu după celalalt
kastel întreabă: