Ati inceput exact la momentul potrivit : adica atunci cand amandoi ati simtit ca aceste lucruri trebuie sa se intample. Asa trebuie sa se decurga o relatie : in mod firesc, natural fara nimic fortat sau grabit. Toate lucrurile au timpul lor. Bafta pe mai departe!
Habar n-am:d... Daca va simtiti responsabili de mai mult bafta si daca va tot iubiti ar trebui sa iasa ceva frumos.Bft!
Buna.
Daca sunteti pe aceeasi frecventa, nu este nicio problema chiar daca sunteti cam mici.
Si de ce trebuie sa te convingem noi? Problema este a voastra, nu a noastra!
Pa, pa.
Este ceva normal pentru aceasta virsta dar nu stiu cit de stapani sunteti pe situatie, 2 luni nu este chiar asa de mult, daca o faceti mare grija la protectie si in cazul in care nu ai mai facut-o nu te repezii ca tauru', fi gentil ca nu eu muta nimeni de-acolo si o sa fie numai a ta
Daca voi asta ati simtit si v-ati simtit pregatiti amandoi atunci cine suntem noi sa va judecam? Pana la urma fiecare o face atunci cand vrea si cand se simte pregatit. Asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.
Daca vi se pare momentul potrivit, si puteti fi responsabili si in alegerea unei protectii daca va incepeti viata sexuala e ok. Daca totul se bazeaza pe sex, adica viitoarea relatie sexuala, s-ar putea sa se termine repede, si sa regreti/ regretati. Desi pare ciudat, eu recomand oricui sa isi inceapa viata sexuala dupa vaersta de 18 ani, cand poti raspunde cu adevarat de ceea ce faci, si nici nu ai regreta alegerea facuta pentru ca ai fi mai matur si partenerul/ partenera la fel!