| nicu2012 a întrebat:

sunt de 8 luni cu prietena mea.am avut timp de o luna o raceala in relatie. avem 23 ani amandoi.ea a mai stat cu un baiat timp de 4 ani pana sa fie cu mine si imi spune ca tot mai tine la el si ca se gandeste.au fost in aceeasi clasa la liceu, si e in aceeasi clasa la facultate. dupa ce s-a despartit de el s-a cuplat cu mine.si acum sa mai aflu ca i-a zis mama ei ca vrea ceva mai bun pentru fata ei, sa se gandeasca bine ce vrea sa faca.acum imi spune ca nu vrea sa se desparta de mine si ca sa ii dau timp sa se gandeasca daca e sigura ca vrea sa continuie cu mine sau sa ne despartim.eu nu ma simt bine in situatia asta! Pana acum nu era asa, mama ei ia bagat in cap.eu sunt decat cu bunica ca nu am parinti si nu sunt nici sarac nici bogat,am un servici stabil,sunt la facultate, si fostul prieten tot aceeasi situatie financiara o are, decat ca el are parinti si sta la bloc.ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie? sa o astept sa se hotarasca sau sa punem capat relatiei.de iubit o iubesc foarte mult tin sa mentionez! cadouri i-am dat mereu, ne-am inteles super pana i-a spus mama ei treaba asta.astept un raspuns clar.va multumesc

Răspuns Câştigător
| Roxana121 a răspuns:

Asta-i intodeauna ca copii care nu au parintii sunt lucati drept 0, dar nu este asa, nu trebuie sa socoti bogatia si averea omului. Daca erai un miliardar pun mariu ca nu-i mai zicea mama ei se se gindeasca bine daca vrea sa fie cu tine, din prima ii zicea fata mamei asta e al tau: P pune pina si tinel cit poti. Eu te sfatuiesc so lasi un tip sa se gindeasca sa vezi ce decizie ia, dar nu cred ca ar da ceva rezultate bune din moment ce a zis ca vrea sa se decida e clar ca ceva o trage inapoi.Laso frate sa se duca la ala care o stat 4 ani, vezi-ti de viata ta, nu teumili in fata nimanui, esti si tu om la fel ca toti, ai inima care simte si nu te lasa mai prejos, fete mai sunt si cu siguranta jumatatea ta te asteapta.Mult succes si numai bine.

| nicu2012 explică (pentru Roxana121):

Imi spune ca nu vrea sa se impace cu el, doar ca nu il poate uita. am intrebat-o cat la suta vrea sa continuie cu mine si a zis ca 50%, cu el nu se mai impaca tot din cauza mamei ei ca bineinteles dupa ce s-a despartit si i-a spus motivul nu l-a mai vrut! eu sunt prin la jumatate, chiar nu stiu ce sa fac, nici sa imi bat joc de viata mea nu vreau si mai ales sa pierd timpul asteptand cine stie cat timp sa se decida.Multumesc

| Roxana121 a răspuns (pentru nicu2012):

Nu mai ai ce astepta, totu e clar, din moment ce sa despariti de fostul nu mai trebuia sa aduca vorba de el cind era deja intro alata relatie.Nu te lasa pe mina nimanui pentru ca fata asta te va duce de nas daca tu nu vei lua 1 hotarirea.

| nicu2012 explică (pentru Roxana121):

Salut! Am pus punct la relatie.Multumesc pentru sfaturi!

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, daca te iubea cu adevarat nu tinea cont de sfaturile mamei ei

| nico097 a răspuns:

Buna cel mai bine este sa vezi ce vrea ea pana la urma adevarul ca o relatie de 4 ani nu se uita usor, posibil sa puna capat relatiei daca se ia dupa mama ei inseamna ca nu este capabila sa gandeasca singura si deciziile i le ia mama ei.Trebuie sa faca cum ii cere sufletul nu cum le place altora.Bafta.

| nicu2012 explică (pentru nico097):

Daca ai fi in locul meu ce ai face? Sincer.

Sincer tu ce ai face in locul meu?

| nico097 a răspuns (pentru nicu2012):

In locul tau daca eram ii spuneam hotarastete ori cu mine ori cu maicata pentru ca ea nu stie de fapt ce vrea eu sincer sunt fata am o relatie de 6 ani si cand mama mea imi spunea nu e de tine atunci i-am spus nu imi alegi tu ce e bun pentru mine si acum se caieste ce mi-a spus atunci abia acum la cunoscut cu adevarat ca tine la mine.Asa ca intreab-o ce vrea de fapt.

Problema e ca mama ei ma cunoaste destul de bine! Si tot nu inteleg ce vrea, o fi cu ochii dupa baieti cu bani, nu stiu! Sunt foarte confuz in decizia pe care as vrea sa o iau.

| nico097 a răspuns (pentru nicu2012):

Stii vorba aia ca mamele vor ce e mai bun pentru copilul lor acum probabil il place pe celalat mai mult eu stiu ce sa iti spun ramane la decizia ta trebuie sa te gandesti de 10 ori inainte sa faci un pas.

| DeehhCarla a răspuns:

S-a bagat intr-o relatie cu tine dupa ce s-a despartit de fostul,din punctul meu de vedere daca si acum ea mai tine la fostul ei, tu esti acolo doar ca sa inteleaga ca trebuie sa treaca peste, intr-un fel sa se trezeasca la realitate, parintii de regula pot fi foarte impunatori mai ales o mama intotdeauna ii vrea binele copilului, daca tu crezi ca si ea te iubeste eu zic ca trebuie sa ii castigi increderea mamei ei si nu renunta happy