anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, sunt Liviu sunt nou pe aici am si eu o mica problema

So in urma cu ceva timp cum erau la moda hi5 urile am facut o poza cu un mesaj pentru o fata : era ceva de genul Alaturi de tine totul merita o sansa.

Pana aici nimic important dar prietenul ei vazand poza ma agreseaza pe strada demulte ori ma bruscheaza scuipa etc

I-am cerut sa stearga poza fetei dar si-a uitat parola de la hi5 si cum nu mai e la moda deloc acest site nici no interesato sa le trimita un e-mail ceva sa o recupereze.

Eu cu ea n-am nimic era ceva amicesc atata tot dar prietenul ei chiar nu intelege si demulte ori am probleme foarte mari cu el pe strada.Nu pot discuta cu el deci aceasta metoda sa iasa din discutie

Pot sa fac cumva sa i-au contact cu cei de la hi5 sa stearga poza? mi frica ca nu vor intelege sunt dispus si sa i platesc doar ca sa ma ajute

Stiti careva o adresa ceva unde i pot contacta dar sa imi si raspunda in scurt timp?

Va multumesc din suflet promit fundita la cel sau cea care ma ajuta

2 răspunsuri:
| pridolog a răspuns:

Pe facebook poate

| Ezyo a răspuns:

Intra pe pagina de Login a hi5 http://www.hi5.com/?, click pe "Forgot your password" dupa care completezi la Email Address cu adresa de e-mail cu care a fost creata pagina de hi5, si pe care-l foloseste la login, iar hi5 va trimite pe adresa aceea un link, unde poti schimba parola uitata cu una noua... cu care vei putea intra pe hi5... Nu cred ca cei de la hi5 se ocupa cu stergerea pozelor, va trebui sters personal. :)