Incearca sa comunici, sa aflii de ce a facut asta, sa vezi daca regreta cu adevarat. Daca da, atunci ii mai poti da o sansa, doar una, si daca mai face cea mai mica greseala de genul ai lasat-o de tot ca e clar ca asa e firea ei, si las-o sa stea altul sa alerge dupa ea.
Acordă-i o a doua șansă dacă crezi că e cazul, însă încearcă să nu mai fii fraier și nu îi mai permite așa multe.
Te iubeste atat de mult incat a fugit cu altul in Anglia...
Si tu te intrebi daca sa o ierti sau nu.
Ar fi frumos sa o ierti si sa mai fuga cu alt tip dupa asta.
Acum serios, e chiar penibil sa o mai ierti in astfel de situatie,
Ia decizia care te-ar putea face fericit.
Considera ca, mereu, o decizie are consecinte asupra ta si a altora.
Tu decizi.
Eu nu as face prostia asta.
Nu as ierta-o pentru nimic in lume, si numai de-al dracu, pentru a o pedepsi pentru ca a fost taratura. Daca gaseste iertare la alti oameni, nu ar gasi la mine.
Nu. Sa ramana final. Chiar daca o ierti, o continuitate este numai actiunea TA, din acest moment ea este pe planul 2 intotdeauna.
A fugit cu altul sperand ca o sa fie mult mai fericita decat e cu tine, a vazut ca lucrurile nu sunt tocmai roz, si acum se intoarce la fraier? Inainte de a lua o decizie gandeste.te de 10 ori. Asteapta sa vina acasa, discuta cu ea, vezi ce a fost in capul ei de a luat decizia aceea. Si tu ar trebui sa fi in masura si sa te gandesti bine daca merita sa ii mai dai o sansa sau nu.
Ideea este ca eu i-am propus sa plecam amandoi in luna aprilie.Insa ea a ales sa fuga cu altcineva
Deodata ce a fugit cu altcineva si regreta, e clar ca a patit ceva.Eu zic ca, cel mai bine ar fi sa nu ierti astfel de persoane.
O sa fii luat de bleg daca o ierti, plus ca, nu poti avea incredere deplina in ea, mai ales ca poate fugi dupa cu altul, dupa iar sa regrete, etc.
Mai bine n-o ierta, dupa 3 ani de zile sa faca un astfel de gest, e exagerat de urat.Insa, e viata ta, daca consideri ca nu poti avea o alta relatie serioasa, ai putea-o ierta, dar relatia asta oricum n-o sa mai mearga ca inainte. Faci cum stii, dar eu zic sa nu.
P.S: pot fii 20 de comentarii pro si unul singur contra, dar acel comentariu contra, sa faca (,) cat 100 de comentarii pro.
De iertat, poate o vei ierta, dar vei putea uita ce a făcut? Vei mai avea încredere deplină în ea sau în sufletul tău vei trăi mereu cu teama că poate va pleca din nou? Contează și motivele care au determinat-o să plece, însă nu trebuia să procedeze așa. Dacă o vrei înapoi, nu o ierta prea repede. Spune-i că ai nevoie de timp să treci peste ce ți-a făcut, poartă-te mai rece cu ea o perioadă, măcar să vezi dacă face eforturi să se împace cu tine, dacă luptă pentru tine.
Gandeste-te la ce simti si daca o iubesti atat de mult si crezi ca poti trece peste ce-a facut, eu zic s-o ierti, poate a avut un moment, dar da, vorbeste si cu ea si spune-i daca vrea s-o ierti sa-ti explice de ce a facut asa si poate trebuie sa schimbi si tu ceva
Comunica cu ea si afla de ce a facut asta
Si daca e prim data cand a facut asta si a realizat ca te vrea pe tine, este ok
Totusi trebuie sa stiu motivul pentru actiunile ei ca sa iti spun clar ce ar trebui facut
Ideea este ca eu nu eram de acord sa plecam in afara sa muncim, iar ea vroia cu disperare acest lucru, acum eu nu stiu cine este baiatul cu care a fugit si nu stiu daca intre ei doi este ceva. Si daca o iert si aflu mai tarziu ca s-a intamplat ceva intre ei eu o voi lasa nu accept o curva.
Daca voia sa plece in afara, putea pleca singura, fara a fugi cu altul.....nu, nu pune botul la asta, a fost de rahat ce a facut