Aia este o conceptie ciudata pe care o au si pe a mei "de ce sa te muti nu ai loc la tine in camera?" si nu este ok.
Trebuie la un momentdat sa faci pasul asta deoarece poate iti faci si tu o iubita sau ajungi la o ora mai inaintata sau nu stiu canti in baie vrei altceva de mancare sau vrei liniste nu ai cum sa stai mereu cu parinti deoarece ei au alte concepti, ei am nevoie de spatiul lor, au obiceiurile lor si sa te urmareasca la tot pasul sau sa iti impuna lucruri e aiurea
Nu te muta ca o să mori de foame. Și așa o să faci (și când n-o să faci, o să-ți dorești) să faci naveta la maică-ta ca să mănânci preparate gătite și să-ți calci rufele.
Poate dacă-ți găsești o iubită cu tedinte... casnice numai și dispusă să te trateze ca maică-ta.
Daca ai unde sta, atunci de ce vrei sa te muti?
In timpul cat faci facultatea si masterul (5-6 ani), daca pui banii de chirie deoparte, atunci iti poti cumpara deja o locuinta proprie! Nu va trebuie sa dai jumat din salar pentru rate la banca si sa platesti minim triplu pretul locuintei.
Iar cand vei dori sa te casatoresti, atunci vei avea deja propria ta casa, care-ti ramane chiar si in caz de divort, o asigurare pe viata. Nu va trebui sa iei banii de la gura copiilor pentru a plati ratele de locuinta, banii aceea (care le-ai da pentru rate sau chirie) vei putea folosi pentru asigurarea unui trai mai bun!
Sa te muti singur? Chiar iti permiti? Ai idee cat costa intretinera? Plus mancare. haine, trasport? Daca esti student si mai si lucrezi cam greu de crezut ca poti face fa