anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.
Sunt un baiat de 20 de ani care n-a avut nici o prietena/relatie, si nici fete in cercul meu de prieteni.
Am un cerc de prieteni doar baieti deoarece am terminat un liceu tehnic unde am fost doar baieti.
In vara asta am avut admitere si m-am intalnit cu o fata, adica prin sora-mea. Fata respectiva este o fata foarte cuminte, frumoasa. Este mai mare cu 4 ani si este si studenta la Stomatologie anul 5.
Ea este din alt oras, iar eu din alt oras. Am adaugat-o pe facebook. Imi cam place de ea. Nu stiu sa ma exprim. Trebuie doar sa simtiti ce simt si eu si sa ma intelegeti. Imi place de fata respectiva si nu stiu daca si ea ma place pe mine. Sunt foarte negativist in legatura ca sunt un baiat urat. sad
Am vorbit cu ea pe fb de 2 ori, si cam atat. Chiar nu stiu ce sa fac. Simt lipsa de fiinta feminina langa mine.
M-ati putea ajuta cu ceva? Sfaturi? Puneti-va o clipa in locul meu.
Multumesc.

4 răspunsuri:
| FormPrix a răspuns:

Mai incearca sa vorbesti cu ea pe Facebook, apoi spune-o sa va intalniti in vacanta de iarna, daca aveti timp. Si daca nu, incearca pe videochat.

| Anonimuserr a răspuns:

Lasă că nu trebuie să disperi.
Nu ai 40 de ani.
Vorbește pe facebook. Sau roagă pe cineva să îți facă cunoștință cu o fată drăguță și bună la suflet.

| MorganaM a răspuns:

Daca nu ai mai avut pe nimeni, ar putea sa ''iti placa'' de cineva, dar nu in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca abia acum incepi sa ai relatii cu persoane de sex opus. Deci sunt mari sanse sa incurci emotiile. Eu cred ca e doar simpatie. Daca nu ti-ai gasit la liceu, sigur iti gasesti la facultate. Am auzit ca exista si ligi pentru fiecare facultate in parte, unde se intalnesc tineri si discuta, fac proiecte, etc. Acolo sigur vei gasi mai multe fete care te vor interesa.winking
Si nu esti urat! ESti tanar si frumos! Oricine ar vrea sa fie tanar si frumos. happy

| R0R0 a răspuns:

Vorbeste in continuare cu ea. Poate ii faci si o vizită in orasul ei.Fii curajos!