anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! Sunteți de acord cu căsătoria persoanelor de același sex și acordarea dreptului de a înfia copii?

47 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Niciodata.

| IonutGaby a răspuns:

Nu,nici nu ma pot gandi ca 2 homosexuali au dresptul sa se casatoreasca sau sa faca copii, mai ales barbatii

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Eu nu.Sunt multe de discutat pe tema asta.Dar nu sunt de acord cu asta. Bărbaţii sunt născuţi să fie bărbaţi şi femeile femei.Cu asta am spus tot.Cine nu îndeplineşte asta, nu are suficientă tărie de caracter. Punct.

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.

Nici acord, nici dezacord.
Cred că este strict treaba lor şi nu trebuie să ne amestecăm.

Pa-pa.

| Morphines a răspuns:

Da. Doar dacă sunt femei!winking

| VannyFeiereisz a răspuns:

In primul rand rectul nu a fost niciodata definit ca fiind un organ sexual.
In al doilea rand Dumnezeu a facut femeia din coasta lui Adam. Adam era un om intreg, dar a ales sa o creeze pe Eva din el pentru ca cei doi cand vor veni impreuna sa reprezinte un intreg.

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Să ne gândim o pereche de masculi ( la fel și la femei ) adoptă un băiat/fată. Acel băiat/fată va avea o viață socială, sexuală normală. ( normală adică cum sunt majoritatea oamenilor pereche femeie - bărbat )

Atâ timp cât ești ține-o pentru tine nu fi prea dezinvolt.

| ashleyX a răspuns:

Nu, deoarece este ceva anormal, gandeste-te si tu daca aproximativ 50% dintre oameni ar fi homosexuali si lesbiene ar fi un dezastru deja e un dezastru lumea asta iar asta ar face o teroare si pentru copii care vad aceste lucruri pe strada sa chiar in parcuri... cum ar ajunge lumea asta.

| Wehrmacht a răspuns (pentru IonutGaby):

Mai ales barbatii? Deci ar fi mai in regula daca ar fi 2 homosexuali femei?

| Aniu a răspuns:

Nu.

| Wehrmacht a răspuns (pentru ashleyX):

Anormal? Spune-i asta lu' mama natura.
A vorbit cineva de 50%?
Cum ar fi? De ce ar fi un dezastru? Chiar ar fi mai bine...nu ne-am mai imulti in halul asta si nu am avea nevoie sa mai scadem din populatie pentru ca o nu o sa mai creasca atat de mult, dar o sa moara la fel.
Ai vazut tu sau copilul tau gay sau 2 lesbi pe strada sau in parc?
Cum ar ajunge lumea asta? Sti cum ar ajunge? Ar inebunii de nervi aia care nu pot sa isi vada de treaba lor si sa ii lase pe aia in pace.

| Fiction a răspuns:

Nu! Nu sunt de acord.Adica...stii foarte bine ca inca de la inceput casatoria trebuia sa aiba loc intre persoane de sex diferit. Dupa parerea mea, de fapt, cuplurile homosexuale au o obsesie in legatura cu acest lucru, ei de fapt nu simt iubire unul fata de celalalt.Chiar mi se pare o prostie.

| RoxKnkK a răspuns:

Dezacord total....copilul ala cand o creste ce zice? am doi tati? nu au destul creeier persoanele acelea

| ashleyX a răspuns (pentru Wehrmacht):

Daca tie ti se pare normal acest lucru sustineti ideea. Din punctul meu de vedere acest lucru este anormal, mie nu mi se pare normal ca doua femei si doi barbati sa fie impreuna. ba chiar ar fi un dezastru sa existe mai multe persoane de acest gen. Si daca tie nu ti s-a parut corecta exprimarea mea cu acel 50% pastreazo pentru tine. eu doar am dat un exemplu.

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Nu pentru ca sunt dezgustatoare!
Te pup, pa pa! :*

| ImLucifersBelovedSexlessOffspring a răspuns:

Foarte de acord, de ce? nu mai argumentez.Cine zice că nu e de acord cu gay probabil se referă la toţi ţăranii care se îmbracă cu colanţi roz mulaţi şi cu sacouaş strâmt cu 3 nasturi descheiaţi.Sau că 2 tipi morţi de beţi cad într-un şanţ şi unu se excită şi îi bagă aluilalt chestia în ochiul lui maro, murdar.
Aici se înşeală foarte mulţi.

| Dismally a răspuns:

Cu casatoria da, dar fara dreptul de a adopta copii.

| Danny_Danny_Ungureanu_1970 a răspuns:

Nu este dat de la D-zeu asa ceva

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Principiul meu este ca fiecare are dreptul sa-si traiasca viata asa cum considera, sau cum este firea lui.De aceea la un vot exista 3 obtiuni:pro, contra si abtinere. Daca as fi obligat sa votez in privinta casatoriei lor, as puncta cu o abtinere.In privinta adoptiei unui copil, le-as acorda acest drept numai in ce priveste copii care pot avea discernamant in alegere, adica peste 18 ani.

| mihaela0205 a răspuns:

Este treaba lor, însă nu pot să-i înțeleg. Băieții, cu atâtea fete frumoase pe lumea asta și fetele, cu atât de mulți băieți, cum să se uite tot la unul ca ei? laughing

| SatanLovesYou a răspuns (pentru Wehrmacht):

Sunt de acord cu tine!
Astia sunt atat de limitati incat considera ca orice DIFERIT este ANORMAL.

| ashleyX a răspuns (pentru SatanLovesYou):

Si ne miram de ce lumea a ajuns asa...

| SatanLovesYou a răspuns (pentru ashleyX):

Nu-ti convine? Du-te si spanzura-te!

| Enanita a răspuns:

Buna!

DA, sunt de acord cu casatoria intre persoane de acelasi sex. Consider ca toti suntem egali si ar trebui sa avem aceleasi drepturi.
DA, sunt de acord ca aceste persoane sa infieze copii. Prefer ca un copil sa creasca alaturi de 2 parinti de acelasi sex, si sa aiba parte de protectie, afectiune si tot ce are nevoie pentru a duce o viata decenta, decat sa creasca intr-un orfelinat in conditii mizerabile!

Sunt de acord ca primilor copii adoptati de 2 persoane homosexuale le va fi greu sa se adapteze intr-o societate in care vor fi respinsi, la inceput vor intampina multe dificultati dar cu putin ajutor(consiliere psihologica, de exemplu) le vor depasi. Si incetul cu incetul oamenii se vor obisnui cu situatia si or sa inceteze sa critice, in plus cu bune si rele, noua generatie are mintea mai deschisa, si ii vor accepta mai usor.
Si pentru oamenii care zic cacele doua situatii de mai sus reprezinta ceva anormal, vreau sa readuc aminte ca si donarea de sange, organe, tesuturi era considerata ceva anormal, la inceput. Ca doar de, cum Dumnezeu a facut femeia pentru barbat, asa a facut si o inima/doi ochi/... pentru fiecare persoana, nu este ceva anormal sa iei inima unui om si sa o pui in pieptul altul om? Si o sa ziceti 'dar prin asta salvam viata unei persoane, e un lucru bun'. Pai atunci si fericirea unui copil e ceva bun, si nu cred ca este bine sa fiti in contra acestui lucru doar pentru ca un copil trebuie sa aiba un tata si o mama, si nu 2 tati/mame si e ceva anormal. Mai ganditi-va si la bietii copii care nu au parinti, si si-ar dori sa aiba, dar din cauza unor oameni ca voi nu pot, pentru ca sunteti egoisti si va ganditi doar la voi('mi-ar fi scarba').
In fine, fiecare cu constiinta lui!

| Northern a răspuns (pentru Morphines):

Și de ce doar dacă sunt femei?

Un raspuns foarte inteligent.

| Septembrie a răspuns:

Da, sunt de acord atat cu casatoria intre persoanele de acelasi sex, cat si ca acestia sa poata infia copii.

| SatanLovesYou a răspuns (pentru ashleyX):

N-ai zis tu ca nu-ti convine lumea de astazi? Poftim. Ti-am dat o idee. Si una buna.

Daca nu sti la ce ma refer nu te mai baga.

| MetalHead04 a răspuns:

Categoric da,daca ai alta orientare sexuala nu e crima, nu e ceva ciudat, fiecare face ce-i place, pot face si nunta, sa infieze si 10 copii nu-i treaba mea.