Daca nu te respinge categoric, inseamna ca ceva simpatie are pentru tine. S-ar putea sa fie si mai timida ca tine si sa aiba retineri sau nu te incurajeaza fiindca familia se opune prieteniilor cu baietii. Nu pierzi nimic daca insisti.
Salut,
Tot ce pot sa iti zic este ca-i o fata mai timida, o intereseaza parerea celorlalti despre ea, etc.
Da-i de inteles ca esti un super-baiat, si nu esti ca restul (care-s niste porci )
Sper sa mearga totul bine, nu ceda!
Iti doresc mult succes!
Scriai ca esti chipesi, inalt, amuzant profita de calitatile astea pentru a inainta in relatie, glumeste mai mult, fai mai rar complimente. succes
Actualul meu prieten a fost in aceeasi situatie... Il placeam insa mi se parea enervant si pueril deoarece era prea insistent, asa ca nu am spus nimic. Cand m-a tratat mai cu indiferenta, ma simteam foarte ciudat, iar cand il vedeam cu alte fete nici macar nu stiam ce sa fac... Intr-un final, la insistenta a doua prietene comune, am acceptat sa fiu cu el. La inceput era diferit fata de cum credeam eu ca trebuie sa fie o relatie, insa acum e totul perfect. . Deci, ideal ar fi sa nu mai insisti atat, pentru ca e putin enervant. Tine cont si de celelalte raspunsuri, pentru ca fiecare a dat un sfat bun. Sper sa rezolvi totul si sa ne anunti cum merge. Succes!
Cred ca ar trebui sa insisti, dar nu intr'un mod mai disperat.Baga'te cu ea in seama dar totul are o limita nu intrece masura daca vezi ca ei nu prea ii pasa si nu se simte bine in prezenta ta.
Motive pentru care te'ar putea respinge ar fi ca poate fata nu a mai avut prieten si ii este teama de o relatie, chiar daca este frumoasa exista fete care inca nu au avut prieteni desi este greu de crezut. Poate ca nu esti pe placul ei. ea vede ca esti prea insistent si poate de aceea nu iti acorda prea multa atentie, baieti mai ''disperati' gasesti cu gramada, incearca sa fii mai rezervat si poate ca timpul va rezolva totul, succes.