Bună. Eu am 18 ani.Sunt împreună cu iubitul meu de la 15 ani.Prima oara când ne-am cunoscut eram boboaca în clasa a 9 a, iar el era a 11 a.Liceul nostru organiza o conferință (legata de plante, naturale etc).Nu știu cum Dumnezeului s-a nimerit ca timp de 4 ore,cat a durat conferință, am stat unul lângă altul. (Asa s-a nimerit).A doua zi am găsit în dulap un trandafir si un bilețel pe care scria,,a flower for a flower-i love you-
Deci,ai putea sa ii lași un bilet în dulap cu un mesaj asemănător și o floare. Fetele adora florile! Dacă nu,ii poți lua un parfum,o bratara (ar fi și mai romantic sa fie cu un etaj dulce de genu,,te iubesc" etc), o rochie sau make up. Dacă ai o stare materiala mai buna ii poți lua un inel pe care sa scrie,, for you, my love", cercei sau un colier.La prima noastră întâlnire mi-a dat un colier.Mi-a spus sa închid ochii și sa ma întorc cu spatele.Pe el era gravat semnul infinit (un 8 intors) intr-o inima.Mereu îmi cumpăra ceva la,, ieșirile noastre".În orice caz, am vrut sa spun ca nu contează ce ii dai, ci cum ii dai. Poți sa ii dai o mașină pur și simplu sau o floare, în timp ce ii spui cat de mult o iubești. Dacasă te iubește cu adevărat, crede-ma ca va fi mai impresionata de floare.Mult succes și dacă ai nevoie de vreo informație nu ezita sa întrebi!
Ii cam devreme, mai bine cumpara-i la aniversarea de 1 luna. un buchet frumos de flori sau parfum sau accesorii (colier, cercei)
Ii poti cumpara o suzeta, un biberon..niste hainute pentru nou-nascuti.
EXPRIMAREA ROMANILOR!
Poti sa cumperi doua lantisoare cu jumatate de inimioara care se unesc. Unul pentru tine si unul pentru ea. Stiu ca aveau la meli-melo la un momentdat dar nu stiu daca mai sunt.
Eu as spune sa ii cumperi un cadou dar daca imi spui ce ii place o sa pot sa iti si dau sfaturi pentru ce sa ii cumperi