In primul rand nu te arata disperat.
Femeile miros la nivel chimic disperarea noastra ca barbati de a gasi o partenera...
Daca te cuplezi cu o fata fii cat mai natural cu putiinta si nu o arde din prima cu insuratoarea...
Multe nu vor neaparat asta si daca o arzi asa o iau la fuga.
Cel mai important este sa nu grabesti lucrurile si sa nu iti faci sperante.
Legat de faptul ca nimeni nu raspunde, trebuie sa te gandesti ca toata lumea are un program gen scoala, servici, prieteni, familie.
Asa incat nu sta nimeni non stop pe aplicatii matrimoniale.
Asa incat ai rabdare poate pica ceva.
Fii ca un pescar pe balta...
Îți mulțumesc este adevărat dar daca mai cunoaște și ai ști situația mea ai privi lucrurile în alt mod disperate sunt in marea majoritate ele au pretenții și părinții la fel, eu sunt cel care fuge nu ele în situația în care am fost eu nu vorbeam de trecut nu este in totalitate vina mea dar îmi place cum ai condimentat răspunsul și apreciez mult cum ai mascat aceasta problema nu e vina ta nu mă cunoști nu toți oameni au trăit în puf că tine
Esti belea frate
In primul rand nu am trait in puf nici la propriu nici la figurat.
Al 2 lea rand, la viata mea sa zic am avut cam 7 8 relatii intinse pe ani, ultima s- a incheiat acum 1 an si 8 luni (divort dupa 14 ani).
Dupa divort am incercat cu disperare aplicatii matrimoniale.
Au fost zile in care eram geana daca raspunde cineva sau nu
Legat de rude sau prietenii potentialei partenere.
Sincer tot timpul m-a durut fix undeva de parerea lor!
Ideea era si va fi daca EA ma place asa cum sunt eu!
Ca o relatie sa mearga totul tine de cate si daca poti face compromisuri
la defectele celuilalt...
Pai de asta te-am pus la câștigător pentru că mesajul tau l-am simntit știu să aleg oameni prietene și bravo că gândești așa... povestea mea e mai complicata de cat așa am fost abandonat și adoptat de oameni buni și acum am tot ce trebuie casa servici și judecată... Femeia e greu de găsit am avut și eu relații și am avut icaI de însurătoare dar n-am vrut să trec prin ce au trecut părinții mei biologici sa fac că ei un copil e bine venit dar cu persoana potrivită cel mai mare păcat să faci un copil și să divorțezi după cum vezi și ai trăit îți dai seama de ce nu am găsit până la vârsta asta omul potrivit!
Huh? Breh, stai asa. Deci in cazul asta mentionat de tine cu insuratoarea fata nu avea nimic de spus? Avea handicap sau ceva, de zici ca lua ma-sa bani de pe urma ei? In alta ordine de idei, nu cred ca faci vreo treaba cu matriomnialele de pe FB... dar mai zi-ne despre tine. Servici, hobby-uri, alte de-astea?
Da lucrez la o firma de confecții de câțiva ani și hobbiulile nu prea am decât sala și cu bicicleta
Aha, pai si la sala nu cunosti nici o gagica nimic? Cu bicicleta, la fel. Sigur gasesti grupuri pe FB/net de pasionati.
Nu la sala se fac pe grupuri dar o să mă mut dacă e căzu la alta sala de la anul și încă ceva treci prin ce am trecut și eu și ai să vezi că nu o să ți se mai pară așa ușor nu îmi ști povestea de ce te miri
Și încă se mai face deosebire de rasism
Esti rom cumva? Altfel, lasind sala deoparte, mai ales daca esti in proximitatea unui oras mare, grupuri de oameni care ies in natura/biciclesc tot gasesti.
Nu am cum sa te fac să înțelegi îți duo doar atât vino sa vezi cu ochii tai sa îmi vezi orașul sunt din judetul Vaslui oraș Negrești... Și 2 provin dintr-o familie de rromi Fierari dar am fost crescut de Români cu suflet mare treci prin ce am trecut eu prin mediul de oameni învață la școlile de învățământ special și să te respingă in marea majoritate zic marea majoritate pentru că Negreștiul e un oraș mic și sărăcăcios... Da ziceam să mă respingă pentru că am trecut prin aceste lucruri nu ai cum să înțelegi pentru că nu treci prin ele
OK, am inteles. Ce te opreste sa vii in Iasi sau Bacau?
Și ce să fac la Iasi sau Bacău...
Sa profiti de faptul ca sunt orase dezvoltate, cu mult mai multe ocazii de socializare, joburi, oameni cu alta mentalitate. Sa schimbi atomosfera aia de acolo care te sufoca. SA FACI UN PAS INAINTE.
As vrea din tot sufletul dar asta ar însemna să schimb și locul și nu am bani sufienti sa îmi cumpăr o casa
Eterna dilema a romanilor cu proprietatea... inchiriezi!
Salut.De unde esti venit frate, esti cumva din Republica Moldova? Numa aia vorbesc asa genul asta ca tine, zici ca is extraterestrii ca vorbeste ioda ala din filmul ala Star Wars cu mai stiu eu cine
In sf trecem peste.Pai fata aia de care ai povestit,are probleme,este handicapata,sau de ce ia mamasa bani de pe urma ei?
Pai tu te incurci cu femei care au probleme,nici nu cred ca te poti insura cu ea,odata ce aia,nu stiu zic si eu,tu stii.
Deci ai intrat pe aici sa intrebi daca ai ceva sanse sa gasesti o femeie ceva pe Facebook.
Nu stiu daca o sa gasesti,pe Facebook umbla femei care stiu exact ce vor,ar trebuie sa cauti in alta parte, asta e parerea mea.
Dar stii cum e? Arunca si tu undita, arunca mai multe, poate so agata ceva in vreuna
Deci ai cont pe Facebook lasa acolo, mai fa-ti si pe alte websiteuri, dar nu te agita.Cu cat doresti mai tare sa gasesti cu atat nu o sa gasesti nic.
Lasa momeala acolo si de so agata ceva vezi tu atunci.
Stii de cine imi amintesti? Era unu cu bicicleta ce facea Buzdugan ala farse, parca ai semana cu ala, ala cu bicicleta si geaca reflectorizanta
Ok sa sunt de acord cu tine dar faza e că nu am găsit eu mi-a recomandat o colega de munca care e ruda cu fata respectiva dar mama ei putea sa îmi spună că ea nu poate fi lăsată la alta casa din următoarele motive nu sa profite de mine că mie fata nu sa părut ok vorbea normal se comportă că un om normal dar in fine lada asta până la urmă nu asta e ideea... Problema e la ei nu la mine eu am vrut să fiu un om corect sa am grija de ea așa cum pentru că ea era fericită cu mine ia deranjat pe ei lucru asta faptul că ei pierdeau banii de pe urma ei nu mi se pare normal daca ei m-au acceptat in casa lor și miau propus sa ne căsătorim sa nu Mio lase acasă așa e corect tu daca te însori și ai casa ta și serviciu tau tu stăteai cu femeia la părinți ei sa invers in rare cazuri dar nu mi se pare mie corect că bărbat nu am venit că un milig in casa aia că n-am eu unde sa stau dar ei a acceptat relația mea cu fata lor am zis că sa mă scap de această povară in a mai caută o femeie în toate colțurile lumii am zis că asta e un dar deja Dumnezeu și trebuie să accept așa cum este buna rea era de la Dumnezeu atâta timp cât ne înțelegeam numai conta că are pensie de boala că proasta nu era să zici că era de la Socola fiecare om are dreptul la iubire nu știu de ce ești așa rău și nu vezi lucrurile dincolo de apartene nu mă mai compara cu niste personaje fictive că nu ai stat tu fata in fata sa mă vezi cum sunt
Asta fac dar daca ai veni în zona mea tliti spun eu că nu aș zice cu atâta încredere pentru că majoritatea aici din zona mea sunt plecate la munca in alta tara cu familiile lor și altele sun luate mai uitate in jurul tau nu mai visati munca cine face în locul meu de gospodăriile de acasă cine se ocupa!?
Ai mai avut vreodată o iubită? Ai experiență? Dacă nu ai mai avut vreo iubită până la vârsta aia mă tem că vei rămâne singur. Pretențiile sunt extrem de mari în ziua de azi.
Mi-am dat seama
Nu prea e bun răspunsul nu sunt singurul om la această vârstă care nu a avut parte de oameni serioși dar poate nu te-ai informat destul că sunt oameni mari care nu și-au găsit jumătatea pentru casa lor iubite poți să ai și sute in patul tau dacă stau bine și analizezi dar una de casa valorează mai mult decât ce zici tu pretențiile nu se exista atâta timp cat timp fata te va placea poate nu te-ai pus în locul meu
Vorbesti ca un adolescent virgin, nu te supara
Enumera niste pretentii, te rog. Ca m-ai facut curioasa
Cel putin in cazul meu, as zice ca "pretentiile " sunt astea:
- sa aiba simtul umorului si daca suntem cam la fel la umor deja e bonus
-minte deschisa, sa poata sa gandeasca pentru sine si critic, sa analizeze situatii
-sa fie independent (nu suport genul "baiatul mamei" pentru ca astia practic vor sa fie intr-o relatie amoroasa cu mama) si sa nu se lase prea mult influentat de grup sau societate
-sa nu fie violent
-sa aiba un job (am si eu ca doar nu vreau sa fiu femeie intretinuta, dar nici sa-l tin eu pe el pe degeaba ani de zile, ca dragostea nu tine de foame)
-atractivitatea e subiectiva, dar nu e de exclus, poti sa fii mai uratel si tot sa ai ceva sa atraga per total.
-conteaza mult sa fim compatibili ca gandire si scopuri, altfel ne pierdem vremea.
Eu zic ca ce am pus e rezonabil, restul lucrurilor marunte pot fi discutate.
Ai dreptate dar nu aștept de la o femeie dezmierdări sau sa îmi spele șosetele sa sa fac mâncare astea le fac de mic pentru că părinți mei au avut cancer și a trebuit sa fac de la 13 ani toate astea cât și pentru mine și pentru ei nu judeca cartea după coperta suflet drag că sa stau sa enumăr cum trebuie sa fie o femeie nu trebuie să ți le enumăr uitate la tine și ai să îți dai seama ce fel de femeie as vrea sa am exact că tine daca toate ar fi așa că tine nu ar mai exista bărbați singuri pe lumea asta majorarea bărbaților
Era pentru altcineva comentariul meu ca sustine ca toate femeile au pretentii mari. Nu te-ai uitat atent
Nu te-am judecat, pari un om sufletist si sensibil, ai nevoie de cineva puternic care sa duca cu tine greul cand apare si sa va bucurati impreuna de reusite. Apreciez comentariul tau si crede-ma ca si eu am destule probleme emotionale de am ajuns la tratament si acum sunt ceva mai bine, plus familie foarte complicata si multi barbati nu s-ar uita la mine tocmai din cauza asta. Nu sunt schizofrenica, nu vad omuleti verzi sau sa am simptome de internare la Sapoca sau Socola sau Obregia, doar ca am nevoie de tratament ca sa functionez normal. Cum ai zis si tu, nu judeca doar din aparente. Acum sunt cu cineva care ma accepta si ma intelege si avem amandoi 30 de ani, deci nu e timp pierdut nici pentru tine. Nici partenerul meu nu statea asa bine cu relatiile si pana la urma ne-am gasit. Nu pierde speranta, o sa fie ok si pentru tine. Cauta prin localitati apropiate si poate o sa ai noroc. Pana la urma suferinta o sa se incheie odata si odata. Iti doresc mult succes si sper sa gasesti pe cineva care sa te aprecieze.
Vorbeste ca un zoomer XD
Da am avut în timpul scolii câteva și acum recent dar cu eșec în rest nu a fost nimic serios
Te-ai gandit sa te faci calugar? poate nu iti doresti o femeie din moment ce n-o nimeresti
Și aia sunt oameni și au aceleași drepturi meseria e la locul de muncă și și acasă ai dreptu sa faci ce a ce face un om. Numai faceți deosebiri din astea că nu înaintăm niciodată că nație rămânem tot de stagiu de sălbatici eu zic sa te mai informezi