In primul rand nu te arata disperat.
Femeile miros la nivel chimic disperarea noastra ca barbati de a gasi o partenera...
Daca te cuplezi cu o fata fii cat mai natural cu putiinta si nu o arde din prima cu insuratoarea...
Multe nu vor neaparat asta si daca o arzi asa o iau la fuga.
Cel mai important este sa nu grabesti lucrurile si sa nu iti faci sperante.
Legat de faptul ca nimeni nu raspunde, trebuie sa te gandesti ca toata lumea are un program gen scoala, servici, prieteni, familie.
Asa incat nu sta nimeni non stop pe aplicatii matrimoniale.
Asa incat ai rabdare poate pica ceva.
Fii ca un pescar pe balta...
Ok sa sunt de acord cu tine dar faza e că nu am găsit eu mi-a recomandat o colega de munca care e ruda cu fata respectiva dar mama ei putea sa îmi spună că ea nu poate fi lăsată la alta casa din următoarele motive nu sa profite de mine că mie fata nu sa părut ok vorbea normal se comportă că un om normal dar in fine lada asta până la urmă nu asta e ideea... Problema e la ei nu la mine eu am vrut să fiu un om corect sa am grija de ea așa cum pentru că ea era fericită cu mine ia deranjat pe ei lucru asta faptul că ei pierdeau banii de pe urma ei nu mi se pare normal daca ei m-au acceptat in casa lor și miau propus sa ne căsătorim sa nu Mio lase acasă așa e corect tu daca te însori și ai casa ta și serviciu tau tu stăteai cu femeia la părinți ei sa invers in rare cazuri dar nu mi se pare mie corect că bărbat nu am venit că un milig in casa aia că n-am eu unde sa stau dar ei a acceptat relația mea cu fata lor am zis că sa mă scap de această povară in a mai caută o femeie în toate colțurile lumii am zis că asta e un dar deja Dumnezeu și trebuie să accept așa cum este buna rea era de la Dumnezeu atâta timp cât ne înțelegeam numai conta că are pensie de boala că proasta nu era să zici că era de la Socola fiecare om are dreptul la iubire nu știu de ce ești așa rău și nu vezi lucrurile dincolo de apartene nu mă mai compara cu niste personaje fictive că nu ai stat tu fata in fata sa mă vezi cum sunt
Da am avut în timpul scolii câteva și acum recent dar cu eșec în rest nu a fost nimic serios
OK, am inteles. Ce te opreste sa vii in Iasi sau Bacau?
Sa profiti de faptul ca sunt orase dezvoltate, cu mult mai multe ocazii de socializare, joburi, oameni cu alta mentalitate. Sa schimbi atomosfera aia de acolo care te sufoca. SA FACI UN PAS INAINTE.
As vrea din tot sufletul dar asta ar însemna să schimb și locul și nu am bani sufienti sa îmi cumpăr o casa
Eterna dilema a romanilor cu proprietatea... inchiriezi!