Incearca sa aveti o ora de "dirigentsie"
Discutati, despre prb voastre, armonia in familie, etc. Incearca sa le spui ca nu mai esti mikutsa [depine de varsta pe care o ai]. H`ade ciuss :* Ast sa`mi spui ce ai facut :*[Sper SA va intelegeti bine]
Probabil ei iti zic sa faci un bine si tu nu ii asculti de aia te injura, daca nu e asa atunci au luat-o razna mergi la o ruda si povesteste ce se intampla si poate te ajuta sa nu mai fie dita mai beleaua certii in casa ta. bye
Si eu am trcut prin asta.Ai mei s-au suparat pe mine ca nu am luat licenta, nu am o slujba, stau cu ei si nu am un iubit care sa ma sustina. Poate au si ai tai motive, pe care tu nu le intelegi.Cand suntem mici, parintii si mai ales mamele iau partea copiiilor, dar cand crestem parintii se apropie, pentru ca imbatranesc, noi, copiii, plecam cu sotul/sotia si raman amandoi. Daca esti minor si nu ai gresit fata de ei, ia legatura cu bunicii sau alte rude. Daca esti major, angajeaza-te si muta-te cu chirie, va fi mult mai liniste.
Gabi, in privinta ca noi crestem si parintii nostri devin batrani ai dreptate ne facem viata mai departe singuri sau cu familia dar nu oricine isi gaseste jumatatea, mai sunt si persoane ca mine care vor sa fiu singure pe viata
Astea sunt niste momente foarte des intalnite in majoritatea familiilor.este si o mica parte de adevar in ce spui tu, dar...esti si la varsta la care orice iti spun parintii tai ti se pare absurd si ti se pare ca tu le stii pe toate.probabil tatal tau este un tip mai recalcitrant iar cand iti spune ceva sau te roaga probabil tu ai un anume ton pe care ii raspunzi iar pe el il enerveaza pur si simplu.incearca sa fii tu putin mai intelegatoare si sa ii faci un timp pe plac si vezi cum o sa fie
Si eu am avut problema asta.Incearca sa faci totul ca la carte si sa respecti "regulile" si dupa un timp o sa vezi ca se schimba lucrurile.sau pleaca cateva zile la bunici/verisori etc. Ei o sa. ti duca lipsa si o sa te aprezieze mai mult:d.