| essther19 a întrebat:

Bună seara TPU!
Aş avea şi eu o întrebare la dvs. legată de oficializarea unei căsătorii,dar aici întâmpinăm o problemă. Eu locuiesc în Timişoara oraşul meu natal,viitorul meu soţ este din Botoşani,dar locuim împreună cu chirie la mine în Timişoara,el nu are viză de flotant şi în februarie vrem să facem cununia civilă şi nu prea ştim ce e de făcut,de ex.ce acte sunt necesare,ce trebuie să facă el în cazul acesta.El spune că îmi pot trece domiciliul lui pe noua mea C.I.,dar nu ştiu ce să zic, aş vrea să îmi spuneţi dacă ştiţi cum se procedează în astfel de cazuri...

3 răspunsuri:
| radu75 a răspuns:

Va treceti amandoi cu viza de flotant la adresa unde stati cu chirie. nu ca asa e mai bine ci pentru ca asa e legal conform legii. doar ca va trebui sa rugati proprietarul sa mearga cu voi amandoi la evidenta populatiei sa va ia in spatiu, dureaza doar 10 minute, da o semnatura si gata.

| Against a răspuns:

Folostit viza de flotant

| MadyHas a răspuns:

Lui ii trebuie flotant.Dar cred ca la primarie va cununa si daca nu sunteti din acelasi oras.Si pr meu este din SANPETRU MARE si eu din Bihor si la noi va fi o problema cu cununia civila deoarece o sa ma mut la el in vara si o sa oficializam cununia la Sannicolau Mare. Vorbeste cu primarul sau cineva care cunoaste legile si iti va explica exact cum sta treaba