Daca e vorba sa intretina relatii de prietenie cu colegi sau membri de familie nu e nici o problema dar daca vezi ca isi aduna zi de zi noi gacici si asta o face destul de des inseamna ca legatura voastra nu e destul de strinsa ii lipseste ceva din relatia voastra.Ori nu e destul de profunda relatia ori il sufoca ori se plictiseste ori nu e satisfacut sexual. Daca unul dintre parteneri nu e multumit de ceea ce are in realtia pe care o are numai aceea il o justifica sa faca asa ceva. Oricum necesitatea legaturilor virtuale dovedeste plictis sau necesitatea de a flirta sau neimplinire sexuala,pentru ca in rest nu sunt bune de nimic aceste relatii virtuale nu duc nicaieri pot sa zic din experienta a vreo cinci ani ca nu duc absolut nicaieri, umplu niste goluri doar dezizoriu si vremelnic, sunt apa de ploaie.
Eu am cerut parerea dumneavoastra referitor la acest subiect. Nu am zis ca am eu personal(sau cineva cunoscut) o problema vis a vis de facebook etc. Voiam doar sa stiu cum vedeti ideea de a mentine un cont pe site-urile asa zise de socializare atunci cand esti in relatie serioasa sau chiar mai mult, esti casatorit. Cu multe din punctele expuse de dumneavoastra sunt de acord, motiv pentru care v-am si dat vot de folositor si inteligent.
Bine,poate am citit prea repede continutul si nu am observat canu este personalizat ci doar ceva generalizat.Scuze si mersi de sfat alta data citesc mai atent.Cit traim invatam unii de la altii si asta nu e un lucru rau.O zi frumoasa.
Multumesc oricum pentru opinie. Lucrul asta am uitat sa-l mentionez in comentariul anterior.
Sotul meu are cont pe facebook care il ajuta sa pastreze o relatie apropiata cu fosti si actuali colegi (de scoala respectiv de munca), cu elevi de-ai lui si prieteni. Nu vad nimic rau in asta, fiindca am incredere nelimitata in el si ii respect dorinta si intimitatea. Desi are parola notata undeva unde am acces, nu am avut niciodata curiozitatea sa ii accesez contul, din incredere si respect. Stiu ca poti tine si altfel legatura cu prietenii, dar e o metoda simpla si care economiseste timp si, daca el o prefera, nu vad absolut nici un motiv sa-si inchida contul. Este imposibil ca intr-o relatie adevarata, bazata pe iubire, un astfel de cont sa creeze cea mai mica probleme. Eu nu mi-as permite niciodata sa fac vreun comentariu la adresa acestui cont, iar el nu m-ar insela niciodata. Iar daca ar vrea sa ma insele, nu ar avea nevoie de cont pe facebook, exista femei pe toate drumurile, poti cunoaste tot felul de oameni intr-o mie de alte moduri/locuri. Ideea este ca el ma respecta si nu ma inseala si nu foloseste aceste conturi pentru a avea aventuri, ci pentru a tine legatura cu prietenii lui, ceea ce mie mi se pare un lucru frumos si admirabil. Nu sunt atat de proasta incat sa-mi stric relatia din ceva atat de marunt si complet lipsit de semnificatii si nu cred ca o femeie/barbat care isi iubeste si respecta partenerul ar crede maca o clipa ca un cont de facebook este folosit gresit de acesta.
Nu degeaba Brigaela e pe locul intii da raspunsuri mereu de nota zece.
Cât timp nu sunt site-uri matrimoniale, nu văd de ce o persoană, care are o relație stabilă, ar renunța la conturile ei de pe site-uri de socializare. Este alegerea ei personală și nu i se poate impune să renunțe la acele conturi. Este vorba despre viața ei, prietenii ei, obiceiurile, nevoile ei.
Când te căsătorești, nu înseamnă că te călugărești. O anumită doză de libertate tot trebuie să existe.
În concluzie, dacă nu stă pe net la agățat, nu văd nici o problemă.
Eu nu am treaba. Mi se pare ok sa pastram contul la site-uile mai sus mentionate. Daca esti o presoana geloasa ti se pare inutil sa mai pastrezi acele conturi. Din perspectiva mea nu e nici o problema.
Da logic.ce are una cu alta? daca ai cont pe undeva crezi ca se desparte prietenul de tine! aiurea! certuri ar fi cand ai face u prostii.sau el! da sa te certi de la un amarat de facebook asta 1: si 2. celalalt taish.eu vad site-urile astea k si un fel de matrimoniale.adica mna.cunosti oameni.da ok.da toti vor iduri, nr de tel.k nu cred eu sa-ti gasesti acolo cei mai buni prieteni da mna.nu-i nici rau da nici bine eu n-am si nu's insurat!
Reclama?! nu.deloc! is chiar mandru k n-am facebook! insuratoarea.sincer ma gand la altele nu sa-mi distrug viata:p bafta mare!
Eu. nu stiu ce za zic. Adica, uite.
Eu mi-as lasa doar facebook-ul, cu hi5-ul. nu ai ce sa mai faci, e foarte plictisitor... etc
Da.ai dreptate. exista telefon, mail. si ce ai mai scris tu.
Dar, atunci cand esti casatorit.mie mi se pare o prostie.sa iti faci facebook.s.a
Dar, cat esti adolescent. si esti intr-o relatie.mie mi-ar placea.
Acum, eu doar am spus.
DzEk0 întreabă: