Cum adica ar vrea sa fie cu tine dar peste cateva luni? Daca el te place mai mult pe tine decat pe actuala prietena ar trebui sa renunte la relatia pe care o are si sa se combine cu tine, sau poate vrea sa mai astepte pana este sigur care face alegerea potrivita, tu continua sa "il faci sa te placa" si o sa te aleaga cat mai repede
Asteapta-l implicata totusi in alta relatie.Nu-ti irosi anii frumosi sperand intr-o relatie care, poate, nu se va implini niciodata.
Daca sti ca el e intr-o relatie, de ce vrei sa te bagi peste ei? Daca el renunta la fata actuala pentru tine, nu e primul semn ca e un baiat neserios?
Cum te-ai simti daca el ar fi cu tine si te-ar parasi pentru alta?
Eu zic ca trebuie sa te mai gandesti si sa iei o decizie finala, dar nu pripita!
Nici nu mai are rost sa repet, draganraluka are dreptate, si daca nu se desparte curand de prietena lui actuala pentru tine inseamna ca tine mai mult la ea decat la tine...
Hey deci tu in momentrulasta esti cam pe locul 2? consider ca daca el acum are o relatie si vorbeste cu tine, asta inseamna ca O INSEALA PE ACTUALA, poate ca asa ar face si daca ar fi cu tine(adica te-ar insela)Sper sa faci alegerea corecta pentru a nu avea de suferit mai tarziu
MULTUMESC TUTUROR! imi pare ATAT DE RAU ca nu pot sa aleg mai mult de un raspuns castigator!
Cu placere! Sper ca vei face alegerea corecta si nu vei fi dezamagita mai tarziu
Da da da si da. auzi daca tot esti aici, ce pot face am si eu o iubita fruuuuumoasa dar de cand a inceput scoala ma tot evitat stiu ca inca ma iubeste dar de ce se comporta asa?
Hey! Daca el te place asa cum pare si zice ar trebui sa se desparta de aceea fata cu care el este intr-o relatie acuma.Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii spui ca ar trebui sa renunte la relatia sa cu cealalta fata pentru a fi cu tine!
Buna! O sa iti pun parerea mea la ceea ce ai scris. In primul rand daca tine cu adevarat asa cum ai observat, ar renunta la orice relatie si s-ar angaja intr-o relatie alaturi de tine. In al doilea rand ai spus ca te place si ca vorbiti pe messenger, insa iti dovedeste acest lucru? Ar fi bine sa analizezi in amanunt situatia si sa ai o discutie cu el despre asta. Pana la urma ori tu ori ea. Nu poate iubi doua persoane in acelasi timp. Si iti dau un sfat actioneaza pana nu este prea tarziu, pana nu realizezi ca ai pus sentimente in ceva ce nu merita si la sfarsit sa fi dezamagita. Deci: Vorbeste cu el! Comunicarea este cheia tuturor problemelor. Mult succes! Sper ca te-am ajutat!