Mama ta este femeie in toata firea si face ce vrea cu cine vrea.
Tu poti sa stai si in cap si in fund ca nu ai nici o putere in fata legiis au a maica-tii.
In orice caz, daca as fi in locul ei ti-as rupe gura fiindca iti faci mama "curva", cand nu ai pic de respect pentru femeia care te-a nascut si care te creste. Sa-ti fie rusine!
Eu am cerut sfaturi ca să închei odată pentru totdeauna treaba asta până nu află tata. Ca dacă află tata o omoară în bataie. Sa stii de la mine: bărbatul tot bărbat îi orice ar fi, dar femeia când a călcat strâmb nu mai îi femeie.
Nu ai mentionat nicaieri ca ai un tata sau maica-ta un sot!
Tu-ti dai seama ca ceva e in neregula cu ce se intampla iar tu te axezi doar pe o perspectiva? E total prostie ce scrii aici: barbatul tot barbat e orice ar fi, dar femeia nu e? de ce? din cauza mentalitatii tale. Omul tot om e, face bine, face rau. O relatie, de orice fel se face in doi. N-ai de unde sa stii cum e relatia parintilor tai oricum. si de ce se intampla lucrurile astea asa, acum si sa stii ca ar trebui sa te intrebi de ce dai atat de multa importanta si de ce te termina/afecteaza atat de mult chestia asta.+ cati ani ai. E foarte important sa intelegi ca relatiile oamenilor, adultilor sunt mai complicate decat par. Cam asa e si in viata. E usor sa critici sa arati cu degetul, sa pui o eticheta decat sa fii doar observator.
Mă deranjează faptul că mama i-a trimis poză acelui bărbat cu ea în pielea goală și ăla dacă vrea poate să o santajeze cu acele poze. Sa stii și tu de la mine: bărbatul îi bărbat orice ar fi dar femeia odată ce calcă strâmb cum a facut mama mea nu se mai poate numai femeie, ci curvă.
,,Sa stii de la mine: bărbatul tot bărbat îi orice ar fi, dar femeia când a călcat strâmb nu mai îi femeie.'''
Gresit.E mentalitate de misogin.
Telefonul e un bun personal,cum iti permiti sa umbli daca nu e al tau?
Daca e libera, poate sa faca ce vrea, inclusiv sa dea bani necunocutilor...
Daca e maritata ( nu ai spus nimic despre asta), asta e, isi asuma.Probabil va divorta.
NU tu trebuie sa rezolvi problema ei!
Faptul ca greseste pot intelege, dar faptul ca tu iti permiti sa o faci curva pe mama ta da dovada de o nesimtire crunta din partea ta. Si nu, barbatul care calca stramb nu-i mai putin vinovat decat o femeie, ci asta este doar o conceptie tampita, inoculata majoritatii barbatilor. Intotdeauna misoginii s-au crezut superiori femeii, dar numai barbatul care iubeste sincer femeia si nu se crede mai presus, ii este superior ei.