| LittleRose a întrebat:

Buna seara TPU! Sper sa aveti rabdare sa cititi tot. E o poveste lunga si as vrea sa o spun de-a fir a par. Fundita+vot celui mai bun sfat.Deci,este un baiat cu care am copilarit ca sa spun asa.Nu eram chiar cei mai buni prieteni dar ne intelegeam ok.Suntem din acelasi cartier si avem blocurile fata in fata. El mai statea cu tatal meu cand acesta repara masina, si eu eram pe acolo tot timpul.Cand eram mici ne intelegeam. Odata ce am mai crescut a inceput sa ma ia la misto, sa ma jigneasca in cea mai mare parte a timpului.Au fost momente foarte putine cand s-a comportat ok.Eu il plac foarte foarte mult. Dar de vreun an, nu de cand eram mici! El e genul de baiat de cartier in adevaratul sens al cuvantului! Umblat peste tot, cunoaste multa lume.Am avut o presimtire ca ma place.Nu stiu.Nu am idee ce anume mi-a indus mie aceasta presimtire. M-am gandit ca poate... m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui, si nu cred ca a fost o gluma pentru ca nimeni nu a ras. I-am spus ca nu! Dar, ma luase prea din oala si nu m-am gandit sa-l iau de-o parte.Si daca il luam de-o parte nu stiu ce rezolvam. Ce ii puteam spune! Apoi, dupa ce i-am spus nu el m-a tot evitat.Nu mai voia sa vina sa stea pe banca langa mine si o prietena de-a mea, iar inainte venea.Am intrebat o cunostiinta comuna de ce tot vine [el mai vine impreuna cu un prieten bun de-al lui, cu care a fost prietena mea] si acesta ne-a spus ca vine ca sa ne sacaie.Intr'adevar nu sta locului, face misto, rade, a ajuns si la jigniri.Cateodata mi se pare ca se uita in pamant, ca e suparat, are "n" alte motive de a fi suparat si sunt constienta de asta.Se uita insistent la mine, cand are ocazia se face ca priveste in alta parte dar de fapt se uita inspre mine si prietena mea.Azi a intrebat-o pe ea daca vrea sa stea cu el. Dar stiu ca nu este indragostit de ea. A intrebat-o prea din scurt, prea brusc, dupa ce inainte nici ei nu se intelesesera prea bine. Ea i-a spus tot ca "nu". Eu cand il salut, nu imi raspunde.Inainte imi raspundea.Se uita la mine, dar nu raspunde. Oare de ce? Intrebarea mea este: De ce face toate astea? Cum as putea totusi sa procedez sa ma apropi de el, si sa fim impreuna in cele din urma? El este o persoana cu care trebuie sa te porti cu manusi. Fundita+vot!

Răspuns Câştigător
| carminaburana43 a răspuns:

Pai draga mea e clar ca te-a placut foarte mult si s-a simtit foarte lezat daca i-ai zis nu.Este mai mult decit evident.Si jignirile vin din acest motiv ca l-ai ranit foarte mult in suflet.Probabil in decursul timpului i-ai dat destule motive sa creada ca tii la el si daca i-ai zis categoric nu ce vroiai sa faca? Sa plinga in vazul tau? Sa se arunce de la etajul zece al unui bloc? A rezolvat si el aceasta durere din sufletul lui cum a stiut el mai bine.Si geloasa tot de aceea vrea sa te faca sa te determine sa vb cu el sa faci cumva sa ramineti singur si sa zici din tot sufletul tau ce rau iti pare ca l-ai refuzat ca doar te-ai speriata prosteste ca doar ti la el.Adevarul niciodata nu trebuie lasat sub tacere mai ales cind e vorba de un sentiment frumos.Deci rezolva urgent aceasta situatie vorbind sincer si deschis cu el intre patru ochi.Nu uita tu l-ai ranit nu el.Deci tu trebuie sa-i scoti ghimpele din sufletul si inima lui.Si va doresc o prietenie foarte frumoasa!

12 răspunsuri:
| opierdevara a răspuns:

Poi parerea mea este sa discuti cu el...
sa-i spui ca tu il placi sh ca ai vrea sa fii impreuna cu el.
Ii poti spune ca atunci ai zis NU pentru ca te-a intrebat pr repede.sh a tu te`ai gandit mai bine sh regreti cele intamplat in acel moment.
La sfarsitul discutiei ii poti spune asa"Stii.acum nu imi mai pasa ce zici.adk m`as bucura enorm daca ai vrea sa fim impeuna.dar eu mi-am dus misiune la sfarsit intr-un fel.pentru ca ti-a marturisit ce sim pentru tinehappy"
succes.happy
PS:eu cred ca te place.Why?! Asa mi s`a intamplat s mie.mi-a plkt odata e un baiat.Il simteam cum se to uita insistent la mne...Sh el zicea ca nu ma plk.dar pana l urma a marturisithappy
Ceaww...love struck sh succes:*

| Ceapone66 a răspuns:

Recomand un vot si o fundita pentru CarminaBurana43. La fel consider si eu. I-ai ranit orgoliul.

| EllaEllii a răspuns:

Buna! Mai întâi făți curaj și încearcă!
Ar trebui sa îl intebi "de ce ma eviți?" sau "de ce nu ma saluți?"
sigur o sa iți răspundă. Apoi spune-i ca îl placi sau ce vrei sa îl întrebi.Mai întreabă-l cum ar fi dacă ați fi împreună.
Sper ca te-am ajutat!
SUCCES!

| Anonime a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu el si sa dai cartile pe fata! Spune-i odata ce simti, oricum nu mai ai nimic de pierdut. Daca taci si nu ii spui nu vei afla niciodata motivul pentru care se comporta asa.Probabil ca s-a simtit umilit, sau prost cand l-ai refuzat, deoarece cred ca te placea foarte mult.SI acum incearca sa se poarte cu indiferenta fata de tine ca sa iti demonstreze ca nu insemni nimic pentru el, dar in sufletul lui cred ca te iubeste enorm.Din orgoliu face asta, draga mea! Iti spun inca odata:du-te si vorbeste cu el si lamuriti totul! NU AI NIMIC DE PIERDUT! Bafta multa!:*>big grin

| Lime a răspuns:

Asa am patit si eu! crying

Am crezut ca e o gluma, desi nu era. Cel mai bine e sa vorbesti cu el pana nu e prea tarziu, sa ii explici de ce l-ai refuzat. El se comporta asa cu tine deoarece incearca sa iti starneasca gelozia, sa te faca sa regreti pentru ca l-ai facut sa sufere. Te rog, nu astepta pana e prea tarziu! Eu am facut greseala asta si inca regret! Vorbeste cu el.

| Girodelle a răspuns:

Eu spun sa-l inviti la o discutie amicala! Ii spui sa lase in urma ce a fost. Daca i-ai spus ''nu'' atunci, acum ai putea sa spui ca sentimentele pentru el s-au schimbat si chiar ai putea sa-i spui despre ce ai scris aici. Cu siguranta te trateaza asa deoarece majoritatea tipilor de genul nu suporta un ''nu'' si-l iau ca pe o umilinta asa ca tin sa se razbune pe cel care i-a refuzat. E de genul,, iubire sau nimic'' nu chestii ca prietenia. El chiar te iubeste. Totul sta intr-o discutie in care sa-i spui cu adevarat ce simti! Succes!

| roobbby a răspuns:

Poate se drogheaza.

| VampireDreamer a răspuns:

Hmm. Parerea mea, poate una mai tampita este ca in cazul asta depinde de temperamentul lui. Sa luam factorii rand pe rand.
1.Va cunoasteti de mici. De obicei cei care se cunosc de copii nu prea se gandesc sa strice aceasta prietenie. Totusi, relatiile care se infiripa intre astfel de persoane sunt speciale.
2.Nu te-ai inteles bine cu el in trecut. Why? Probabil a avut un motiv anume, asadar nu cred ca de la motivul acela a trecut direct la iubire.
3.Te-a intrebat daca vrei sa fi cu el. Revenim la motivul 1. Unele persoane pe care le cunosti de copil sunt atat de apropiate incat iti datorezi tie sa incerci mai mult decat o simpla prietenie.
4.Ai zis nu si el te-a evitat. Sincer, nu eviti pe cineva pe care il iubesti pentru ca te-a respins.
5.Cu toate astea a intrebat-o si pe prietena ta. Ori chiar ii place de prietena ta, ori vrea sa te faca geloasa.
Ei bine, poate ca nu am spus nimic normal si adevarat in ceea ce am scris dar sunt parerile mele. In cazul in care crezi ca am scris bine, ramane sa iti pui gandurile in rand si sa iei o decizie. Dar ai pus o intrebare clara. De ce se comporta asa? Din nou imi exprim parerea si cred ca este sau gelozie sau indiferenta.

| Andrei_4998 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu el...sa-i spui ca-l iubesti si chestii de astea.Succes!

| jumpsuide a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa.l spui ce simti...cred ca l.ai ranit si cred ca il doare si fiind baiat de cartier e de datoria lui sa nu.si arate sentimentele.chiar daca nu.yi iese tu macar ramai cu ideea ca ai incercat ii explici ca atunci te.a luat prea din scurt si ca nu ai realizat ce ai zis :* bafta ai sa te descurci :*

| Mada_1847 a răspuns:

Pai incepe prin a vorbi cu el...
fa'l sa-ti spuna ce probleme are.incearca sa'l ajuti. sa ii fii prietena.
Asa o sa vada ca iti pasa de el. Poate el credea ca il iei si tu la misto. da nu stiu.
Incearca sa vorbesti cu el.
Poate va face el primul pas.
Succes.
fundita?:O3

| corina_1764 a răspuns:

Buna sunt corina sfatul meu sa fi directa pote ai place fetele mai andraznete. Daca al placi are rost sa fc ceva sa fi directa sarutal si vei vedea un raspuns dar crede-ma fa fi raspunsul care l-ai asteptata.si faza cu prietena ta ca ea cerut sa se mute cu el a vrut sa vada cum reactionezi tu a vruta sa vada daca al placi fa tu primul pasa ca nu al vei face degeaba.Ati doresc succes si noroc an dragoste