| Suntbaiat123456789 a întrebat:

Bună seara TPU, un coleg m-a rugat să pun această întrebare în numele lui fiindcă lui îi este rusine de problema pe care o are.
Mama lui îl înșeală pe tatăl lui cu un bărbat din America, având în vedere că tatăl colegului meu îi un om atât de calm și nu și-ar înșela soția niciodată pentru nimic în lume. Mama lui vorbește de ceva timp cu acel bărbat prin mesaje ziua și prin apeluri noaptea. Mama lui îi trimite mesaje acelui bărbat gen "I love you my dear", și nu este singurul bărbat cu care își înșeală soțul. Și a mai înșelat sotul în trecut cu încă 3 bărbați cu care vorbea în paralel. Ea a facut sex cu toti bărbații cu care își înșeală sotul, până colegul meu a aflat ce face mama lui. Colegul meu a încercat să discute cu mama lui dar ea imediat a început să se enerveze și să fie și agresivă. Si inca continuă să își înșele sotul. Colegul meu a ajuns să nu mai facă diferența între mama lui și o prostituată de pe marginea drumului. Mama lui are 3 copii. În timpul zilei când vorbește cu acel bărbat prin mesaje nu merge nici la baie fără telefon și nici măcar nu își bagă copii în seamă. Și dacă colegul meu zice ceva catre ea gen că de ce stă atâta pe telefon ea îl bate. Odată era să îi spargă capu în bătaie, săracu. Mi-e milă de el când îl văd cum începe să plângă dintr-o dată din cauza mamei lui. Dațimi sfaturi despre problema lui.

15 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Sa se rkage sa faca Dumnezeu o minune ca mama lui sa inteleaga ce mare prostie face.

| Violleta2022 a răspuns:

Ala NU este inselat ci flirt!
Inselat este cand se intalnesc si au sex, ori aici nu-i cazul, odata ce relatia asta este doar virtuala.

| Suntbaiat123456789 explică (pentru Violleta2022):

Relația este virtuală cu Americanul ăla. Si mama lui a facut sex cu toti ceilalti 3 bărbați care sunt toți din satul în care stau ei.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Colegul meu a încercat să discute cu mama lui. Ce treabă are el să discute cu mama lui despre viața ei amoroasă?
Sfaturi despre problema lui? Să nu se bage.

| mihai69 a răspuns:

Problema lui e că-și bagă nasul unde nu-i fierbe oala.

| Mosotti a răspuns:

Daca ea se poarta urat, sa filmeze tot cumva sa aiba dovezi, si sa ii arate tatalui, si gata treaba!
Daca nu se purta urat, nu trebuia sa se bage deloc, dar daca ea se poarta asa, merita sa fie data in vileag cu dovezi.
Deci atentie, nu fara dovezi, cu dovezi clare.

Sa ii zica tatalui tot, cum il bate, cum se poarta, ce e asa fraier de nu i-a zis tatalui?
Sper ca e in stare sa inregistreze, sa filmeze ceva fara ca ea sa stie.

| Lioana a răspuns:

Am o parere foarte proasta despre colegul tau pentru ca vorbeste despre problemele din familie cu alte persoane. Rufele murdare din familie se spala in familie.
Nimeni din afara familiei nu poate schimba mentalitatea mamei lui. Doar ea stie care sunt motivele pentru care vorbeste cu alti bărbați. Poate ca nu e fericita cu barbatul pe care il are. Nu o poate opri nimeni sa-si caute fericirea.
Si apoi afirmatia ta ca ea a facut sex cu acei barbati e doar o presupunere. Nu ai de unde sa stii asta. In orice caz cu cel din America nu putea face sex nici daca voia. Nu se poate face sex la distanta si nu vine ala in Romania pentru o femeie maritata care mai are si 3 copii. Sunt doar discutii prin care isi umple timpul si asta nu se numeste inselat.
Nu pentru discutiile mamei lui ar trebui sa-si faca griji colegul tau. Pe mine m-ar ingrijora mai mult violenta ei. Ai spus ca mama lui il bate daca ii spune ceva ce nu ii convine. Asta nu e in regula. Daca as avea o mama asa violenta as sta departe de ea, nu mi-ar pasa mie cu ce prostii isi umple timpul.

| anonimuIl a răspuns:

Nu te mai băga nici tu nici copilul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă femeia își face obligația de mamă, atunci să o respecți ca mamă a ta.
Pentru faptul că nu e soție, nici devotată, fidelă, nu te amesteci, nu o acoperi, nu o deconspiri. Să îi arăți clar că nu mai crezi tot ce spune, dacă vă minte.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Arată mișto mă-sa lu amicu’ tău? Dacă da, dă-ne și nouă număru’ ei de telefon, să ne simtem și noi bine. Dacă nu, dă-ne și nouă număru’ lu ta-su, să-l punem în temă pe prost.

| nukeyly a răspuns:

Mama lui = o parasuta nesatula, un parazit,
Tatăl lui = o vaca proasta de muls, OARBA.
Sfat sa puna toate cartile pe masa, reactia partilor = alb sau negru.

| ionur a răspuns:

Mise face scârbă... am văzut multe mai și mai de atâta...

| Danny28 a răspuns:

Lioana are probleme cu capul din cate se pare. Cum doamne iarta-ma sa ii spui omului sa nu se bage cand maica-sa e ultima tarfa nenorocita? Merita sotul ei sa fie batjocorit in halul asta? O femeie normala la cap ii este loiala sotului, iar daca nu se inteleg baga divort si aia e, nu isi inseala sotul cu nu stiu cati barbati.

| Sadxx34 a răspuns:

Cel mai înțelept lucru ar fi să vorbiți cu tatăl colegului tău, pentru a ști și el cu ce fel de persoană are de-a face (trebuia mai demult să fie informat), iar pe urmă vedeți cum va reacționa acesta și ce va crede dumnealui că e mai bine să faceți. Situația e una complicată și destul de greu de rezolvat.

| sen0rita a răspuns:

Ar trebui sa vorbeasca cu tatal sau despre toata asta. dar si las mai sfatuii sa nu intre in mult contact cu mama sa. cine stie la ce poate sa ajunga sa ii faca?