Un sfat pe care doar tu poti alege sa il urmezi sau nu: cauta-ti pe cineva care este aproape de tine. O relatie la distanta nu-i relatie. Cert este ca fata nu tine la tine sau nu te vede asa cum ti-ai dori tu sa o faca. Lasa lucrurile asa cum sunt, incearca sa iesi din toata ecuatia asta care nu face decat rau si continua-ti viata asa cum este ea, cu bune si rele. iar data viitoare cauta pe cineva cu care sa te poti vedea mai des si pe care sa o poti cunoaste timp mai indelungat, nu doar 3 zile in an. Asa poti sa iti dai seama si de sentimentele voastre intr-un timp mai scurt si stii cum sa actionezi. Succes in toate cele bune
Dacă ţie îţi place de ea şi ea te place atunci ajungeţi la un acord. Dacă ai gânduri serioase cu fata asta, ca să ajungeţi la căsătorie lămureşte lucrurile, dacă nu mai bine lasă aşa. Dacă tu chiar vrei atunci spune-i că nu ai treabă cu vreo altă fată, mă gândesc că poate o şti ea ceva sau îi este teamă de ceva în legătură cu tine, poate a fost rănită în trecut, spune şi lucrurile care te frământă pe tine. Până la urmă nici tu nici ea nu trebuie să vă bateţi joc. Dacă aveţi gânduri serioase.
Trebuie sa comunicati si sa vedeti care e problema. Exista o posibilitate ca ea sa incerce doar sa te faca gelos, dar trebuie sa vorbiti. Si ca o relatie sa mearga trebuie din cand in cand unul sa cedeze si sa lase de la el...
O sa-ti fie greu, dar incearca sa treci peste, are balta pesti , nu te impaca cu ea daca iti cere, o face odata poate si a doua oara
Este pacat cand vezi ca se intampla astfel de cazuri. Mie chiar imi pare rau ca tia s-a intamplat asa ceva dupa cate lucruri si iubire i-ai dat si cate lucruri ai facut pentru ea. Din pacate nu cred ca este ceva ce mai poti face. Ea a facut alegera ei ca vrea sa fie cu celalat baiat i-ar ceea ce tu poti face este sa treci mai departe. Este bine ca nu o mai cauti pentru ca parera mea este ca tu din cele scrise esti un biat superb iar ea nu prea a fost in stare sa accepte acest lucru. Din punctul meu de vedere este ca ea nu te merita iar tu meriti ceva mult mai bun. Viata merge mai departe si si tu ar trebuie sa faci la fel. Ia-o ca pe o lectie invata si bucurate de chestile decare merita atentia ta. Nu te intrista pentru ca ai pierdut-o pentru ca sa fiu sincera e mai bine asa. Mai bine acum decat mai tarziu nu? O sa mai fie fete in viata ta nu te opri doar la una. Succes!
Nu-i nici prima, nici ultima. Nu dispera
Daca asta e alegerea ei nu poti face nimic >< dragoste cu sila nu se poate.
Pai ce poti face? Nimic, asa e viata.
Ea o sa se mai intilneasca cu acel tip si tu o sa treci peste, nu are rost sa mai insisti
Pai ce poti face? Nimic, asa e viata.
Ea o sa se mai intilneasca cu acel tip si tu o sa treci peste, nu are rost sa mai insisti.