Pai eu zic sa vorbesti cu prietenul lui si sa ii zici ceva in genul "auzi, dar prietenul tau nu vrea sa vina? intreaba-l si tu ca poate o sa te simti singur, si ar trebui sa vina din moment ce e o petrecere de sfarsit de vara'. Eu am o relatie mai complicata cu un baiat. E bunnn, inotator polo de performanta. De 2 ani ne tot dam semne, si multe altele. Dar merge .
Eu zic sa nu il chemi nici pe el nici pe ia si zii lui fata aia sa nu se mai dea la el.
Asta inseamna ca e un idiot si nu te merita Eu una zic sa nu il mai INVITI!
Inseamna ca o place pe fata aceea sau incearca sa te faca geloasa
Pfaii e cam ciudata treaba Ideea e ca daca si lui ii place de tine? Altfel de ce te-ar fi luat cu el pe tine? Fa si tu in asa fel sa nu iti pese prea mult de cealalta fata Daca tii neaparat sa fii cu el, cheama-l tu la pary ce naiba, dai asa usor inapoi? Dupa cum pare este unul din acei baieti caruia ii plac fetele tupeiste asa ca de ce sa nu fii una dintre ele? Haii, bafta la cucerit :*
I-am scris un mesaj cu invitatia la petrecere si nu mi-a raspuns nimic, sooo?
Fa in asa fel sa dai de el prin alt intermediu Poate nu a vazut mesaju
Bună.
Nu te arunca cu capul înainte.
Ai grijă, sentimentul iubirii îți poate face și mult rău dacă nu ești atentă de cine te îndrăgostești!
Pa, pa.
Mai bine nu il chema. Poate ca nu ti-a acceptat scuzele inca.O sa mai fie si alte chefuri, nu? Poate ii trece.
anonim_4396 întreabă: