| Ionut2025Tz a întrebat:

Buna seara tuturor. Am o relatie cu partenera de viata bazata pe incredere, comunicare si respect, insa cu toate acestea partenera de viata hotareste sa imi ignore obiectiile mele la o alegere neinspirata de schimbare a fizionomiei sale si face acest pas motivand ca este corpul sau si alegerea sa cum arata.
Eu o vad ca lipsa de respect fata de mine si cum sunt un barbat heterosexual cu principii bine inradacinate, asa ca maine dupa ce vin de la munca ii voi comunica faptul ca nu ma simt atras de ea.
Nu tolerez in relatia mea lipsa de respect si nu doresc sa creez precedente, asa ca oficial intru in abstinenta cam vreo 6 luni.
Unii probabil vor crede ca exagerez pentru faptul ca partenera s-a tuns scurt in stil barbatesc, insa daca imi doream un barbat alegeam un barbat alaturi de mine.
Nu doresc vreo validare in cazul hotararii mele. Sunt doar curios ce naibii a fost in capul ei din punctul vostru de vedere.

32 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Asta e nivelul tau laughing bravo

| ania a răspuns:

Eu cred ce soune Biblia, ca soțul e capul, liderul familiei si noi respectam principiul din Biblie :"soția nu este stapana pe trupul ei ci sotul. Tot astfel nici soțul nu este stapan pe trupul lui ci soția" 1 Corinteni 7:4.
Si pentru sotul meu e important sa nu am parul scurt si sunt convinsa ca Dumnezeu se bucura sa-i fac pe plac