| Pff2nustiusincer a întrebat:

Bună seara tuturor. Am o relație cu soțul de aproape 4 ani în care a rezultat și un băiețel. Noi am mai fost despărțiți iar treburile între noi nu au fost întodeauna roz. Niciodată nu mi-a făcut cadouri fără ca eu să îi spun sau niciodată nu și-a făcut timp și pentru mine. Cu toate astea îl iubesc. Nu a fost niciodată agresiv sau prea indulgent. Nu știu cum aș putea să îl fac pe el să înțeleagă ca jocurile de noroc sau calculatorul nu-i va oferi lui niciun beneficiu și ca ar trebui să se axeze pe mine, pe copil. Și ca din când în când ar fi plăcut un cadou, o ieșire și de ce nu și timp petrecut împreună?

4 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Pai principalul rol al unui barbat este acela de a fii util. Si din ce spui tu, calculator si jocuri de noroc, mai ales jocuri de noroc, sotul tau isi pune viciile pe primul loc in detrimentul tau si al copilului. Cat despre cadouri, aici este cu dus si intors ca mai conteaza si cati bani produce. Sincer daca nu se schimba nu vad sa ai un viitor cu el.

| Violleta2022 a răspuns:

Iata o solutie simpla care v-ar putea salva casnicia, daca el te mai iubeste si-i dispus sa faca sacrificii pentru tine: ii ceri sa vanda computerul si jocurile si atunci va merge doar la servici, iar la venire acasa se va ocupa de copil si de tine.

| Cipi1212 a răspuns:

E o relație așa cum se zice Singur in doi.

| 1onur a răspuns:

Este grav dacă ăsta, așa este felul lui de a fi cu familia voastră.

Trebuie să discuți serios cu el că nu mai este om să se țină de prosti și în ritmul ăsta se va destrăma familia pe care a-ți clădito în timp, aveți un copil ce trebuie crescut iar asta înseamnă o responsabilitate foarte mare ce trebuie sa fie conștienți ca fără banii nu va putea să-și întrețină familia iar banii nu se fac deloc ușor.iar dacă el toți banii pe care îi are îi "înveselește" distruge, sparge pe cazinouri, aparate prosti... Nu merită un gram să-ți pierzi timpul și viața lângă un așa "om" ce nu-l interesează familia lui copilul vostru.