Am suferit si eu de ''depresie'' si m-am dus la psihologi dar bietii de ei n-au reusit decat sa ma asculte si sa ma incurajeze sa ma vad intr-o lumina mai buna(sunt destul de bine platiti pentru asta
Am suferit de starea asta aproape 10 ani,timp in care am incercat orice:medicamente,carti de filosofie,de meditatie,hinduism,budism si alte minciuni
In cele din urma am ajuns la capatul puterilor mele,mi-am dat seama ca nici macar familia nu ma mai putea ajuta si m-am gandit ca suicidul este singura cale de iesire.
Intr-o seara am cazut in genunchi si i-am zis lui Dumnezeu :''nu mai am unde sa ma duc,nimeni nu ma poate ajuta, Te rog salveaza-ma sau mor"
Sufletul lor se dezgustase de orice hrana, si erau langa portile mortii.
Atunci, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul si El i-a izbavit din necazurile lor; a trimis Cuvantul Sau si i-a tamaduit.(psalmul 107)
La scurt timp un prieten care se intorsese din Germania mi-a citit din Biblie de la Ioan capitolul 1:
1.La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu
4.In El era viata, si viata era lumina oamenilor
Este vorba despre Isus Hristos, El este calea, adevarul si viata si El m-a vindecat de intunericul spiritual pe care lumea il numeste ''depresie''.
El te poate vindeca si pe tine, si pe oricine.Vindeca inimi de doua mii de ani incoace.
Http://www.mediculmeu.com/......rtatea.php
Te maturizez i vezi lumea altfel, incearca sa-ti mobilizezi concentrarea pe ceea ce fac sau ce zici pe moment, nu te lasa atrasa de e nu-ti convine si nu te pripii in a raspunde sau a face ceva
Poate nu reusesti sa te intelegi singur.Cel mai bine ar fi sa mergi la un psiholog.Crede-ma ca o sa te simti mai bine.