| catalinx56 a întrebat:

Buna seara tuturor am si eu nevoie de sfaturile voastre o sa incerc sa scurtez povestea. ma numesc Catalin am 17 ani si sunt impreuna de 1 an jumate cu iubita mea care are tot 17 ani si azi stiam ca mama ei e la munca asa ca m-am dus pe la ea acasa, am stat, am ascultat muzica, si la un moment dat am inceput sa ma pun peste ea doar o sarutam nimic altceva si atunci a venit mama ei si ne-a vazut si a inceput scandalul a zis ca avea incredere in mine si ca ii placea de mine in fine iubita mea incerca sa o calmeze, intr-un final a reusit, mama ei i-a interzis sa se mai vada cu mine ca nu vreau decat sa o ***. I-a spus iubitei mele ca ori o alege pe ea ori pe mine i-a luat telefonul si nu mai vrea sa il dea inapoi.Acum nu stiu cum sa o inbunez pe mama ei ma puteti ajuta cu niste sfaturi, va rog si dau si funda multumesc

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mergi la dumneaei, cere-ti iertare pentru comportamentul tau si promite-i ca de acum iti vei regasi decenta si nu te vei mai comporta ca o persoana lipsita de orice educatie. Nu ai ce cauta acasa la o fata minora in absenta parintilor ei, trebuie sa te erspecti un pic si sa te comporti normal, nu ca in jungla. Pana fata nu este majora, parintii ei trebuie sa fie prezenti in casa cand esti si tu acolo, nu se pune problema sa accepti sa intri in casa lor in absenta lor. Trebuie sa intelegi ac ai facut un gest golanesc, urat, de baiat needucat care isi bate joc de fata si ei te-au taxat ca atare. Poate tu nu esti un golon interesat doar sa le batjocoreasca fata, dar daca te gasesc in casa lor, in absenta lor, nu au cum sa creada altceva. Va dura cativa ani sa stergi o greseala atat de mare si sa ii convingi ca a fost doar o eroare inocenta, ca nu ti-ai dat seama cat de urat e gestul tau si ai intrat in casa lor intr-un moment de nebunie. Au si ei o mare problema, fiindca in mod clar fata lor nu are educatie nici cat negrul sub unghie daca accepta un barbat la ea acasa cand e singura si nu are pic de respect pentru ea, pentru parintii ei, pentru casa lor si, pana la urma, pentru tine (permitandu-ti un astfel de comportament si expunandu-te la dispret)

| Adry05 a răspuns:

Buna!
Ai putea sa mergi din nou acasa la prietena ta si sa-i spui mamei ei ca nu faceai nimic altceva decat voiai s-o saruti. Acum inteleg si ea cum a privit lucrurile dar incearca cu cat mai multe argumente s-o convingi ca o respecti pe fiica ei si nu ai face nimic care sa o jigneasca pe vreuna din ele.