Cred ca trebuie sa scapi de iubi al tau.fiindca jucatorii, curvarii si betivii se aduna si sant patimasi in pacatele astea ale lor iar o sotie a unuia dintre acestia nu are decat de suferit.credema ca stiu ce spun fiindca am multe exemple de dat.sa fii iubita si sa ai noroc in viata.cei pomeniti mai susmsant si ei oameni nimic de zis, dar sant sckavi ai patimilor lor, si sant egoisti.nu le pasa pe cine calca in picioare daca lor le e bine.bafta.
Nu esti bagacioasa, nu te-ai bagat in treburile lui. In plus, nu stiu de ce mai are tupeu sa mai comenteze. Nu a procedat corect el. Tu insa, nu ai facut nimic gresit, ba din potriva, ai aflat ca juca poker. Si faza cu imprumutatul, nu cred ca este adevarata .
Nu; este dreptul lui; sunt banii lui. DACA NU ITI CONVINE nu mai fi cu de el! Asta e parerea mea... Scuze daca nu esti de aceeasi pareere cu mine!
Wow... mie mi se pare ciudat! O persoana care te iubeste cu adevarat nu face asa ceva! Tu nu ai gresit cu nimic draga, din contra ai facut bine.Ti-ai dat seama ce fel de persoana este el in realitate. :*