Dupa descrierea facuta atat femeii cat si mediului in care traieste, a reiesit ca este o femeie usoara, care se intinde cu unul si altul, provenind dintr-o familie rau famata si cu bube-n cap.
Ceea ce ai facut tu "azi" a fost o greseala fatala!
Spuneai ca o iubesti si ca tii la copilas, atunci, de ce ai trimis-o in tara?
venise la tine, poate voia sa se indrepte, poate voia sa aiba o alta viata...ori tu, i-ai luat bilet si ai trimis-o in aceeasi mocirla din care iesise, in bratele altor barbati si in acelais mediu infect, plin de boala si mizerie.
Bravo! Nu numai ca ai condamnat-o la aceeasi viata mizera, dar ti-ai contadmant si copilasul alaturi de ea.
Daca iti cuplai creierul inainte sa te ia furia prosteasca, ai fii realizat ca, puteai sa o controlezi si sa o ajuti sa-si revina, daca o aveai langa tine, iar copilasul era cu voi.
Nu mai bine consulti direct un avocat?
Si nu te mai scuza atat, ai incercat, i-ai dat destule sanse, nici o schimbare, probabil pe asta mizeaza si ea, ca tot ii mai dai o sansa, ea isi face damblaua cu altii, si tot asa, sa stii ca oamenii infecti nu se schimba, asa ca mai bine taie aceasta influenta din viata copilului cat mai drevreme, atat pentru binele copilului cat si pentru binele tau.
Ea vrea sa tina copilul doar ca sa mai produca niste bani de la tine. Nu-ti fie mila de ea, i-ai copilul.
Fara suparare, dar daca tu nu ai vrut sa fi impreuna cu o femeie ca lumea, si am vazut ca exista destule in Romania, ci cu o tarfa, acum suporta! Vrei sa fii cu o tarfa, dar sa nu fie tarfa! Tu ti-ai cautat-o cu lumanarea prietene! Am vazut multi destepti dinastia si macar cativa primesc exact ce au cerut.
In mod clar, ar trebui sa resolvi problema in instanta si sa obtii definitiv custodia copilului, ei sa ii lasi cel mult drept de vizita.
Ai sanse mari sa castigi, se acorda adesea castig de cauza tatilor, cu atat mai mult ar trebui in situatia ta.
Sunt cam tanar sa-mi dau cu parerea in asemenea situatie, dar iti pot spune din experienta pe care a avut-o mama cu tatal meu alcoolic, au inceput proces de divort prin 2004 si l-au anulat ca a prostit-o pe mama si acum in 2017 face iarasi pentru pensie alimentara pentru ca nu mi pune bani, revenind, iti recomand sa iei custodia copilului, si sa ai griji de el sa nu-l distruga mama lui, acum mai trece mai una alta e mic si o sa uite, dar pana la adolescenta si in mod special adolescenta probabil o sa-l lase cu traume daca ramane cu ea...
Daniele,frățioare,ai spus mai sus ca neamurile ei au tbc și sunt plini de pușcărie. Ma,mânca-ti-as ochii tai,cum sa lași ma copilul sa il ducă între aia ai ei? Tu ești puțin sănătos,moral vorbind? Fa ceva și ia-ti copilul de acolo și ia o bona dacă tu nu poți sta cu el pe motiv ca trebuie sa mergi la munca. Dacă cu adevărat ii vrei binele, mișcă-te repede și ia-ti copilul de la ea, gândește-te ca TBC-ul e contagios, iar dacă copilul prinde microbul, nu are rezistența unui om matur ca sa poată rezista și se întâmpla ceea ce își dorește cel mai puțin orice părinte. Succes și bagă mare și ia copilul!
Atunci nu comenta nimic. Omul are o problema grava si daca tie iti este lene sa citesti atunci abtine-te.
In privinta ta, Dany. Nu stiu ce sa spun. Adevarul e asa cum ai spus, copilul nu ar ajunge bine, si pe langa ca nu ar fi crescut bine ar putea ajunge ca mama lui si nu am vrea inca un caz de umanitate "pierdut". Are nevoie de tine daca mama lui e asa "albinuta", de tine sa ii oferi o educatie buna si o situatie materiala cat de cat acceptabila. In privinta domiciliului, cred ca aici va trebui sa te sfatuiasca cineva specializat, dar din punctul meu de vedere, ce am citit, cel mai bine pentru copil ar fi sa traiasca cu tine, intr-un mediu si ambient placut si sa devina un "om mare".
Se cunoaște în tine atașamentul și dorinţa puternică de a-ţi proteja copilul de tot ceea ce e nefavorabil lui în mediul în care trăiește.
Ţin să te atenţionez de pe acum să eviţi certurile cu ea în faţa copilului. Vei spune,, e mic, nu va înţelege'' și aici se creează adevărata problemă. Încă de la o vârstă fragedă, copilul începe să copieze tot ce vede în jur, iar în jurul lui sunteţi chiar voi. Va prelua din caracterele voastre, va copia modele... și mai târziu te vei întreba,, de ce copilul meu se poartă așa cu mine?''.
Indiferent cât de mult te străduieşti să eviţi conflictele, probabil că în familia ta vor mai fi certuri. În loc să te simţi vinovat sau să îţi acuzi soţia pentru ele, încearcă mai bine să faci certurile cât mai inofensive pentru copilul tău, şi, pe cât posibil, transformă-le în învăţături pentru el.
Vor apărea destul de multe întrebări când va crește, de ex.,, de ce mama nu e lângă mine?". Tot ce va trebui să faci e să-i vorbești DE BINE și să nu-i creezi și mai multe semne de întrebare. Poate te vor ajuta lucrurile astea pe viitor.
Ce ţine de prezent, ţine de tine. De tine depinde copilul tău în acest moment și trebuie să lupţi pentru el.
Mult succes și sper să obţii custodia. E un suflet care are nevoie de tine, nu un obiect purtat dintr-o parte în alta.
Salut, am citit tot și consider că, ar trebui sa discuți cu un avocat dacă poți obține custodia copilului. Și poate ar trebui sa te mai sfătuiești cu familia sau prietenii. Acum eu îți zic ca sunt toate șansele ca copilul da rămâna la tine.