Pentru acest lucru sunt site-uri destinate dateing-ului si relatiilor, cele matrimoniale!
Asta daca este musai sa el cauti online... dar sunt mult mai multe pe strada, in magazine, la servici, prin autobuze, pe la cafenele samd.
Intri pe www.sentimente.ro, www.placere.ro, www.matrimoniale.ro (asta e gratis), iti faci profil, pui o poza clara si actuala, dai cautare pe zona ta, orasu tau, si aia e!
Scrii in pofil la descriere ce cauti, ca sa se stie.
Daca esti din Bucuresti, poti intra pe site asta:
https://singlebell.net si iti faci user, poti participa la speed dating, deci se face o intalnire de 11 fete si 11 baieti pe segmente de varsta, fiecare barbat discuta 7 min cu fiecare fata in fata, pe formular fiecare bifeaza daca-l place pe calalalt, a doua zi firma iti da datele de contact la aia pe care ai bifat-o si care te-a bifat.
Si iesiti si vezi ce iese.
Ptr ca si pe site si dincolo toti vor relatie, deci isi liberi.
Daca tu esti ala din poza, nu arati rau, deci ai sanse mari.
Băiat cuminte, de treabă, sociabil și din București!
Dintr-ăștia sunt doar în două locuri în zona ta: Jilava și Rahova!
Zici că ești interesat de o relație de lungă durată! Câți ani ți-au dat ăia bre? Și pentru ce?
Tu si majoritatea tinerilor de varsta ta care nu sunt Casanova
incearca pe un site de matrimoniale, ai mult mai multe sanse decat aici, insa si acolo, fi FOARTE atent, o tona de tepe, prostitutie, samd
Ce înseamnă un băiat cuminte? Cum este un băiat cuminte? Cine sunt băieți ăștia cuminți? Sincer sa fiu îmi provoacă nervi când cineva spune băieți cuminți))) sunt băieți cuminți soluția oare? Sunt băieți cuminți formația elon Musk? Cine sunt băieți ăștia cuminți? Ce vor drogați ăștia mai exacta)) am ajuns sa nu mai suport deloc cuvântul ăla)) am nervi când îl aud mam scârbit rău de tot de cuvântul ăla mia mâncat toată viața.
Fetele in ziua de azi se plictisesc repede de baietii cuminti. O idee ar fi sa te convertesti la penticostali, in aceasta secta gasesti numa' fete cuminti care cauta la randul lor baieti cuminti. Trist e ca o sa ai parte de sex doar dupa ce te insori cu ele... Dar asa sunt faine majoritatea din ele, naive dar faine.
Nu se plictisesc, problema e că majoritatea care se descriu așa de fapt nu sunt cuminți, sunt răi și vicleni, dar joaca teatru până obțin ce vor. Eu m-am ars cu din astia, așa că orice tip care se descrie "cuminte" e dubios din start pentru mine.
Dar care nu bea și nu fumează e pocăit?
Daca ești sociabil de ce nu socializezi in realitate și cauți fete pe site-uri obscure?