Buna, te sfatuiesc sa comunici cu ea, deoarece aceasta este rezolvarea tuturor problemelor. Comunica-i ceea ce te deranjeaza in relatie la o discutie serioasa, in care sa incercati sa va intelegeti si sa faceti amandoi schimbari in functie de ce il face pe celalalt fericit. Daca nu mai exista sentimente in relatie, iti recomand sa ii spui ca doresti sa inchei aceasta relatie, pe cale amiabila
Daca are permis categoria B, sa se angajeze la o firma de curierat si crede-ma ca toata ziua o sa fie plecata
Așa relatie... si daca te insori cu ea tot asa va vedeți o zi pe săptămână câteva ore?
E logic, e o prostie, nu se poate cum adica sa fie cu tine mai des? Dupa program ce facea? iar tu ca ai lasat-o, ai o parte de vina, trebuia sa ii explici ca intr-o relatie, trebuie sa aveti ce manca. Apoi in weekeend va puteti bucura unu de altu.Cum dracu sa isi dea demisia ca sa stea cu tine acasa, si traiti din ce?
Eu inteleg, dar gandeste-te ca poate vrei situ ceva serios nu poti...sta cu o femeie sau un barbat care nu se descurca cel putin la job, adica sa aiba un jopb, nu conteaza ce, ideea e de a produce ceva. Cat de putin...
Poți sa ai o discuție serioasa cu ea. Ii spui ca bine ar fi sa ai și tu o slujba din care sa ai bănuți de buzunar etc.etc.Fii lângă ea arătai ca o iubești si va face ce vrei de dragul tău!
Sincer, in opinia mea, nu o meriti. Ea lucra si noaptea pentru a aduce ceva bani acasa in timp ce tu probabil stateai cu prietenii cum ai zis... nu te condamn poate faceai si tu ceva bani. In fine fata vrea sa petreaca mai mult timp cu tine, un gest frumos in zilele noastre, iar tu spui ca o sa fie pe capul tau, ca preferi activitati sportive si bere cu baietii. si pentru asta chiar vrei sa te desparti de ea daca nu si gaseste un job. Eu chiar te sfatuiesc sa te desparti de ea pentru binele ei, sper sa isi gaseasca o persoana care o va iubi cu adevarat, momentan tu ramai cu prietenii la bere
Asta inseamna ca ori tine foarte mult la tine, ori vrea sa te tina din scurt sa nu te mai duci cu prietenii toata ziua la o bere, doua, trei, patru etc.
Pe mine nu ma intereseaza daca vede sau nu întrebarea mea.
Acum nu muncesc, dar am lucrat acum un an la un centru de pocaiti dar am plecat ca mă plăteau prost.
Pt ce mai stai cu ea? Tu chiar consideri ca o iubesti daca spui"eu nu sunt fericit ca vrea sa fie tot timpul cu mine". Pai un om ce isi iubeste iubita simte nevoia mereu sa fie cu ea, cum sa se simta deranjant de ea? Chiar nu o meriti.
Aha... pai stai putin, tu te gandesti sa te desparti de ea pentru ca si.a dat demisia, dar ea nu s-a gandit sa se desparta de tine in acest an in care tu ai stat acasa pentru ca nu te.ai dus sa muncesti?
Adica tu dc ai aceasta optiune de a sta acasa, de a nu muncii si a iesi cu prieteni la bere si ea sa o aiba?
Tu chiar nu ai mai gasit nici.un loc de munca in acest an?
Poate a obosit.o si pe ea turele de noapte, tu stii ce greu este sa lucrezi 2 sapt numai de noapte?
Si cat efort depunde organismu' pentru acest lucru? Si mai tarziu isi poate lasa amprenta asupra ei?
Desigur nu ai de unde sti daca tu nu lucrezi, de aceea o "judeci" pe ea Dar de curiozitate tu de unde ai bani de iesit cu prieteni daca nu mai lucrezi de un an?
Foarte interesant. Ai 12 ani? Tu din ce traiesti? "Te descurci" mai la o combinatie, mai la un jmen? Cel mai probabil ca e prea buna pentru tine, din ce vad in intrebarea asta...