| Xenoverse1 a întrebat:

Buna seara tuturor, prietena mea a plecat de la fabrica de paine si azi a mers sa isi bage lichidarea doar ca sa fie cu mine cu tot timpul dar eu nu sunt fericit ca vrea sa fie cu mine tot timpul.

Ea lucra 2 schimburi, 2 saptamani de noapte si o saptamana de amiaza si din cauza asta a plecat ca s-a saturat sa mai lucre noaptea si avea colegii drogati, problema e ca o sa fie tot timpul pe capul meu, inainte era bine, eram toata ziua cu prieteni mei la o bere sau la activitati sportive si imi vedeam prietena doar Sambata.

Vreau sa iau in calcul despartirea daca ea nu gaseste un job intr-o luna. Ce ma sfatuiti.

Răspuns Apreciat de Editori
| Dyagymmieredulce90 a răspuns:

Buna, te sfatuiesc sa comunici cu ea, deoarece aceasta este rezolvarea tuturor problemelor. Comunica-i ceea ce te deranjeaza in relatie la o discutie serioasa, in care sa incercati sa va intelegeti si sa faceti amandoi schimbari in functie de ce il face pe celalalt fericit. Daca nu mai exista sentimente in relatie, iti recomand sa ii spui ca doresti sa inchei aceasta relatie, pe cale amiabila

36 răspunsuri:
| 20685 a răspuns (pentru Xenoverse1):

Mda...acum se explica de ce ai puns asemenea intrebare, daca te desparti de ea sau nulaughing

| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Chestile astea le discuti cu ea, comunicarea e un element esential intr-o relatie.
Nimic nu te impiedica sa stabilesti unele lucruri.
Ai chef sa iesi la o bere, iesi.
Nu trebuie sa depinda de ea.
Nu-i convine, sa-si caute un fatalau care sa faca numai ca ea si sa stea toata ziua dupa posteriorul ei...
Si tu poti pune punct oricand, despartirea te scapa de multe batai de cap uneori!

| 20685 a răspuns (pentru ROB3RT89):

Mda..si ea daca are chef sa iasa la un suc, sa iasa. Daca vrea sa nu se mai duca la munca, sa nu se mai duca. Cum el nu lucreaza de un an si ea poate sa stea acasa si sa iasa unde vrea ea.

| EuSuntOmul a răspuns:

Zi frate sa mi faca reducere la paine

| Cqarina a răspuns:

Era foarte obosita de acel job, si-a dat demisia, tu ai vrea sa se simta bine la un job care sa nu o epuizeze? (Daca tii la ea raspunsul e evident)
Acum tu vrei o relatie in care sa va vedeti cu programare doar sambata? Asta nu e o relatie in care sunteti o echipa, ea si-a dat demisia sa va vedeti mai des, adica acum nu mai are venituri. Spune-i ca nu vrei sa se lase complet de munca. Relatia vostra nu poate continua in stilul de a va intalni cqteva ore pe saptamana, eu cred ca ea vrea ceva mai mult

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să comunicați mai mult.