Pina una alta nu-ti este cumnata, iar parintii ei sau a iubitului tau nu-s sunt socrii si nimic alcteva decat straini.
Tu deja vorbesti de parca esti casatorita si fratesu la fel, deci spui numa povesti.
Dar din ce povestesti, se pare ca cei doi frati o plac pe acea fata ce spui tu ca tiar fi cumnata, daca nu ambi frati si-o mai trag cu acea fata, ori pe din 3, ori asa pe rind
Daca iubitu asta al tau rade de tine impreuna cu amanta sa-i zic asa, e clara ce prieten, iubit ai, nu da 2 bani pe tine.
Asa ca dai liber, lasa-l sa stea cu fratesu si cu acea fata, cam asta e ce eu as face.
Acum tu daca esti disperata sa ai prieten, chiar si cu pretul dea te lasa umilita, in cazul asta stai acolo si nu te plinge, vrei iubit, barbat, stai cu ala, nu te mai plinge ceti face, cum se poarta.
Tu daca accepti ce se intampla, sincer nu vad ce vii pe aici sa te plingi, sau ce nu intelegi pe ce post esti acolo? vad ai si spus ca esti pe post de marioneta sau voiai confirmarea noastra
Noi, sau eu nu pot sa confirm nimic, asta pentru ca nu te cunosc, nu stiu cum arati, cum esti ca si persoana, ce carcater.
Daca arati mai putin bine fizic, prietenul tau cauta si el la altele vorba, ii este rusine cu tine, dar nici singur nu vrea sa stea.
Sau, daca esti saraca cu duhul, daca nu are ce discuta cu tine, la fel cauta sa discute si el cu alta femeie, iar la fel nu vrea sa stea singur, e bun si cu tine decat fara
Cam despre asa ceva este vorba.Tu de ce stai in acea relatie? Esti disperata sa ai un barbat indiferent cum ar fi? Sau stai ca arati foarte naspa si alt barbat nu mai gasesti sa te tina? Trebuie sa ai ceva motive sa stai cu un asemenea lab-ar sau ce o mai fi acest lingau.
Daca ai vazut mesajele, poate le mai vezi o data. Fa o captura de ecran si arata-i fratelui. Intreaba-l ce se intampla, poate stie el mai multe.
Pe tel poate avea un alt profil, ascuns. De asta nu vezi mesajele.
Daca sunt pe Whatsapp, anumite conversatii pot fi sterse automat dupa o perioada de timp. Verifica ce setari are la Mesaje Temporare in conversatiile cu ea.
Nu, nu este normal comportamentul iubitului tau. Nu este normal ca te discuta cu alta. Ce a facut el se numeste triangulare.
Asculta-ti instinctul, ca iti spune adevarul. Poate ca mintea nu stie si nu intelege tot ce se intampla, dar sufletul tau stie.
Roaga-te, cere sa ti se arate Adevarul. Rugaciunea e o forma de meditatie. Ai sa vezi ca vălul va cadea.
Daca simti nevoia sa te distantezi, e bun si asa. Macar nu "te bagi in sufletul lui", nu?
Returneaza-i cerceii. Spune-i ca ori iti alegi singura modelul, ori nu-i vrei deloc. Spui ca nu-ti plac, nu spui ca are si aia la fel.
Aristotel Onasis, magnatul grec, facea cadouri identice femeilor din viata lui: Maria Calas si Jaqueline Kennedy au primit acelasi model de bratara de aur. Cred ca si gravura din interior era aceeasi.
Cauta-ti pe altcineva. Este ceva dubios la mijloc. Fratele iubitului tau nu zice nimic? Daca te intelegi bine cu el, vezi ce parere are despre situatia asta.
Pai nu știu dacă el știe ceva dar i-am zis prietenului meu ca o sa ii spun și lu fratiso cum el vorbește de cumnata de juma de an în continu iar reacția lui a fost calma zicandu mi ca eu fac asa ca sa bag cearta între el și familia lui
Eu zic sa te indepartezi. Posibil sa fie indragostit de ea, iar ea sa isi fi dat seama, nu stiu. Mai bine ar fi sa pleci si sa iti gasesti pe altcineva.
Nu vorbim.e genul de om mai morocănos. Exemplu.cumnata a pus hainele cumnatului langa mine unde erau haine de ale prietenului și printre ele erau o pereche de boxeri de ai cumnatului. acesta a văzut și a sărit ca ars ca nu pune mana pe chilotii mei apoi ca sa o întoarcă începuse sa "rada" dar tot mi ia tras din mana parca cine știe ce făcusem
Probabil esti vorbita de rau in acea familie si
"cumnatul" te evita. Ai incercat sa ii arati conversatia dintre iubitul tau si iubita lui? Fara sa acuzi pe nimeni, doar intreaba-l daca stie ca ei doi au o relatie atat de apropiata si ce parere are.
Nu am avut ce sa ii arat pentru ca prietenul sterge tot din telefon. Doar conversațiile cu mine le oprește în rest nu are nimic.iar eu nu ii știu parola a zis ca încă nu e momentul ca telefonul e ceva privat
Tu te simti bine in relatia asta?
Când e doar cu mine da.în rest nu prea.el în permanenta e nedespărțit de fratele lui geamăn. Pana și casa au făcut o impreuna ca ei nu se vad însurați unul fără altul.
N-ai spus ca sunt gemeni (identici?) si ca au casa impreuna.
Nu vreau sa te supar, dar din situatia pe care ai descris-o, se pare ca impart mai multe.
Meriti ceva mai bun.
Telefonul este privat, dar parola nu ar trebui sa fie privata fata de tine. Inseamna ca iti ascunde ceva sau se simte amenintat sa nu ii iei telefonul si sa ii arati conversatiile fratelui sau, din moment ce le tot sterge.
Eu zic sa cauti pe altcineva. Intr-o relatie trebuie sa existe incredere, respect, liniste si bineinteles sa te simti fericita si implinita. Cred ca tu nu ai nici una dintre ele.
Nici nu mi am mai dat seama. sunt gemeni aproape identici adică al meu e mai grăsuț rotund la fata iar celalalt e slab.da și au ridicat casa impreuna pana și dormitoarele sunt unul lângă altul.
În privința tlf și frate lui tot asa face conversații 0. parola e privata...
Cand ai spus ca au facut casa impreuna, ma gandeam la un duplex sau etaje separate.
Cum sa aiba dormitoarele unul lângă altul?
Baietii astia sunt copii, nu barbati.
Nu au nici o intentie sa aiba vieti de familie, separate.
Gemeni, nu au boundaries.
E dragut cand sunt copii, dar ca adulti nu mai functioneaza.
Acum inteleg parintii de gemeni care ii pun in clase separate. Au nevoie sa fie independenti, sa aiba prieteni, colegi diferiti. Iubite diferite.
Si eu tot la duplex ma gandeam, dar locuinta a fost construita/cumparata de parinti, care au vrut sa fie camerele copiilor alaturate. Eu asta deduc. Presupun ca la dormitor se refera ca si camera, nu patul propriu-zis. Sau?
Casa a fost făcută total de gemeni.ei au proiectat o ei au ridicat o.la parter e o baie living open spate cu bucătărie iar la etaj dormitoarele lor unul lângă altul
E clar atunci. Ei nu au de gand sa se desparta, dupa ce se vor casatori. Vor ca viitoarele lor sotii sa traiasca in aceeasi casa cu ei. Acest comportament ridica foarte multe semne de intrebare. Sfatul meu este: fata, vezi-ti de viata ta! Poate tu la un moment dat, vrei un copil sau doi, va dori si cealalta... Unde sa va inghesuiti toti? Ei sunt de nedespartit. Nici macar nu sunt doua bai. Fiecare familie trebuie sa aiba propriul camin. Daca era duplex, poate era ok.