Eu nu inteleg de ce te'ai mutat daca oricum voi trebuia cam toata ziua sa stati in oras, doar sa aveti de unde sa plecati? cred ca puteai sa vb sa va intelegeti si sa stati in oras, plus ca se intretine si mai usor un apartament decat o casa la tara. Chestia cu "eu fac tot" e cam relativa, dupa parerea mea, trebuia de la inceput sa distribuiti treburile, ca sa zic asa..eu fac aia, tu faci aia, ca nici asa..eu fac tot si tu nimic, nu e bine. Poti sa ii zici ca intr-o relatie amandoi sunt egali, (ca le dam noi iluzia ca sunt superioare, asta e partea a2a) si daca e hotarata ca vrea un iubit si nu un sclav care sa faca numai treaba si atat.
Stiu cum e, am trecut si eu prin ceva asemanator, dar asa nu o sa mearga.cel putin nu pentru mult timp. Ca aia nu e relatie in care tot ce zice el/ ea e lege, intr-o relatie ar trebui sa zica ce vrea el, ce vrea ea si sa se ajunga undeva la mijloc, ca asa sa faci tot ce zice si ce vrea ea, nu merita, pentru ca nu e si reciproc. cel putin asta e parerea mea.
Nah, nu poate nimeni sa iti zica ce trebuie sa faci, tu trebuie sa stai sa te gandesti ce trebuie facut in continuare. Unii o sa zica "impaca-te ma cu ea, ca e fata buna" altii probabil o sa zica "las-o si cauta una care se te merite", dar chestia e ca fiecare o sa'si zica punctul de vedere, dar pentru ei nu conteaza ce o sa faci tu in continuare, pentru ca la sfarsitul zilei, tu o sa fi cel care o sa suporte consecintele alegerii, nu ei.
Las-o! Iti spun ca si eu am patit la fel in prima casatorie. Trebuia sa ne mutam dintr-un oras mic intr-unul mai mare cu mai multe posibilitati, unde aveam totul asigurat, dar numai pentru o perioada de 4-5 ani si reveneam acasa. N-a vrut. Mai mult, eu fiind detasat obligatoriu acolo ea mi-a intentat divort. Nu-i de tine. Pierzi timpul si banii aiurea. Decat sa dai cu capul de pereti mai tarziu ia-o din timp.
Am lasat-o pentru ca nu am mai putut, facand-o pe ea fericita m-am neglijat pe mine
Aici sta treaba asa : bărbatul trebuie sa muncească, iar femeia sa faca treburile casei, sa faca de mâncare, sa spele haine etc.