Nu cont ca e frumos, nu te atrage pe tine de fapt figura lui si cu asta basta.
Din 10 fete misto, poate sa ma atraga doar 2-3. Daca nu placi pe cineva nu inseamna ca nu e atragator, dar nu e genul tau.
Multi din voi nu stiti chestia asta.
Deci acum ai aflat ce se intampla.
Nu se va schimba nimic, nu te mai lasa amagita ca nu te ajuta.
Rau nu face sexul, n-a omorat pe nimeni. Ar trebui sa lucrezi la asta.
De ce ti se pare rau sexul?! Pe ce argumente? Lasa tu cum ai crescut ca aia a fost, conteaza ce este acum, ai cap sa gandesti, nu sa pastrezi trecutul in continuare.
Ca si eu am fost crescut cumva dar cand am realizat ca nu e ok, n-am mai gandit asa.
De ce ceva gresit cu ea? Nu are nimic, degeaba are totul acasa si e iubita daca era nu se simte bine si nu iubeste pe acela, nu place pe acela.
De cand suntem obligati sa placem pe cineva doar ca ne iubeste si ca aduce totul acasa?!
Logica e una, ce simti e alta.
Nu poate sa-si ajusteze comportamentul pentru ca e constienta de problema dar simte ce simte.
Si daca mai sta cu el mult, o sa-i faca zilele amare ca nu va mai rezista si va rabufni, deci va suferi si el.
Nu il place! Nu e nimic anormal, trebuie sa schimbe partenerul neaparat.
Inca nu iti bati joc, dar cand se aduna nu vei mai rezista si o sa-i faci probleme.
Decizia de maturitate stiai si tu ca trebuie luata dar nu poti, te simti iritata si nu ai ce face.
Dar sunt milioane de cazuri asa, numa tu te miri ce se intampla, majoritatea stiu si iau decizia corecta, isi iau unu partener pe care-l plac.
Stiu ca nu e nimic aiurea cu ei. Zice clar "nu te plac, asta este".
Si aia cu 4 clase stiu asta.
Eu nu inteleg asta cu plictiseala! Ce, cu alta e altfel? E tot aia. Faci aceleasi chestii.
Asta cu, ca-s diferiti oamenii ai dreptate, insa in general trebuie sa ne alegem partenerul cat mai asemanator noua.
De inteles perfect normal ca nu ai cum.
Eu cred ca e de atractie, nu doar de sex, zice ca se simte usurata cand intarzie el si ea e singura acasa.
Aia cu sexul e altceva, daca era strict doar cand el vroia sa faca sex, era altceva.
De ce nu se duce la psiholog sa rezolve treaba cu blocajele?!
Desi nu am inteles niciodata cum e cu blocajele astea, daca parintii au zis ceva, eu ma gandesc daca e ok sau nu, nu persist in chestia aia.
Nu mai sta intr-o relatie toxica si cauta pe cineva care sa te faca fericita sa stai langa cineva doar de dragu de a sta nu e bine poate ca un copil ar fi fost mai bine in rel voastra dar atata timp cat faci sex cu el si nu te simti atrasa de el atunci nu e bine nu mai suntem inainte de 1989 cand se statea langa cineva pana cand moartea ii va desparti.cauta fericirea adevarata si nu te mai izola ca e pacat.
Ai punctat fix ce trebuia, mulțumesc! Educația primită cu multe prejudecăți mi-a afectat viața din mai multe puncte de vedere. Chiar dacă aș fi cu altcineva, cred că aș avea aceeași părere negativă despre sexualitate.
Un psiholog te poate ajuta. Prejudecățile pot fi depășite. Sexul e o componentă importantă într-o relație pe termen lung, nu neapărat pentru placerea fizica ci pentru că semnifica apropiere și intimitate supremă, încredere și abandon.