| Darksa a întrebat:

Buna seara, vin cu o poveste și caut un răspuns eu și soția mea în vârstă de 37 ani amândoi suntem împreună de 16 ani din care 9 căsătoriți avem 2 copii minunați unul de 8 anișori și unul de 5 anișori. Dar din cauza problemelor în căsnicie soția a început să vorbească cu un tip mai tânăr online deoarece el este plecat în alta țară. Nu o judec cred că și eu făceam la fel după atâția ani in care erau reproșuri și vorbeam urat la adresa ei dar nu mi-am dat seama și îi fac rău până a ajuns la capătul puterilor și a cedat. Nu s au întâlnit fizic dar din conversațiile pe care le am găsit în telefonul ei au ajuns în câteva săptămâni să își spună unul celuilalt te iubesc. Eu am aflat de ei cam după 2 luni când de fapt ei nu și-au mai vorbit. De fapt ei au vorbit maxim 3 săptămâni. Când eu m-am schimbat și a văzut asta că sunt ca și înainte s-a redeschis fata de mine. Dar eu ce conversații am văzut și poze care și le trimiteau unul celuilalt m-au durut ft tare. Ii pare rău pentru ce a făcut dar eu tot rece o simt. Simt că trag de ea să meargă relația. Și nu știu cum sa fac ce sa fac o iubesc îmi doresc familia sa fie fericită dar mă și doare ce s-a întâmplat și nu știu dacă mă mint singur că mă mai iubește sau nu...????????

3 răspunsuri:
| KovacsB a răspuns:

Troll.

| Cipi1212 a răspuns:

Comunicarea este un mod de trăi în 2.

| Madaxo97 a răspuns:

În primul rând e foarte bine că ai conștientizat că ai greșit, faptul că ai vorbit urât cu ea și ai jignit-o i-ai făcut foarte mult rau și probabil o mare parte din dragostea ei pentru tine a murit atunci, asta nu mai poți schimba.
Ce puteți face e să o luați din nou de la zero dacă asta vrea și ea, trebuie să va așezați amândoi la o masă și să aveți o discuție lungă despre ce simțiți fiecare și ce vă doriți de la viață în continuare, dacă vreți să mai continuați pe acest drum împreună sau nu, daca ea chiar vrea ceva cu tipul ăla sau e dispusă să renunțe la el și să te ierte și să îți mai dea o șansă, trebuie să vorbești cu ea, să comunicați foarte mult.