| aurelgabriel a întrebat:

Bună Seara!
Vreau să știu dacă e o rușine faptul că sunt băiat sensibil, am 28 de ani.
În sensul că pun tot la suflet și nu pot sa iert răul.
Dau FUNDĂ!

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Realistic vorbind sensibilitatea e o slabiciune de care multi vor profita dar cu timpul dupa mai multe experiente si sensibilitatea asta trece, vezi tu nu traim intr o lume idealista si una cruda, realitatea e cruda, iti las o piesa din care ai multe de invatat https://www.youtube.com/watch?v=B33RZVPvcfA&ab_channel=PARAZITII20cmOFICIAL

| Violleta2022 a răspuns:

Rusine este cand faci ceva urat sau jignesti ori injuri, faci gesturi obscene, te comporti urat cu batrani sau parintii samd.

Nu este nici sensibilitate faptul ca pui suflet in ceva si esti dezamagit dupa aceea, asta se cheama mai mult naivitate, imaturitate, lipsa de experinta, dar nu faptul ca nu poti sa ierti un rau facut, ca ala nu-l ierta nici cei puternici.

| Holiday a răspuns:

Sensibil, my ass. Esti doar frustrat.

| johnnny123 a răspuns:

Faptul că ești sensibil nu este o rușine. Este însă o rușine faptul că la 28 de ani pui întrebări retardate de genul ăsta:

" în 13 Iulie | aurelgabriel a întrebat:
Buna TPU! Cum pot femeie inalte sa faca dragoste si sa aiba copii? E cam bizar. Cum se poate? De ce pot sa aiba un partner de viata? "

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sensibilitatea este o calitate, in nici un caz o rusine.
Este un compas moral.
Insa neiertarea iti face rau. Incearca sa te rogi, sa te ajute Dzeu sa ierti, pentru ca emotiile astea negative, daca le tii in tine, te pot imbolnavi.

| ioana748 a răspuns:

De ce ar fi o rusine un baiat cu sufletul sensibil? Insa, este de preferat sa nu te lasi afectat de rau. Bineînțeles ca il recunoști, ca nu esti incantat de prezenta lui ( a raului), dar nu te cobori in intuneric, nu il hrani cu parte din sufletul tau. Ramai pe frecventa ta si sa se duca pe pustii.
Un exercițiu bun este acela de a te raporta la scena vieții ca si observator.

| TimberWolf a răspuns:

Nu e o rusine, suntem diferiti si avem trasaturi diferite de caracter, ar fi culmea sa fim toti intr-un fel.
E normal, unii sunt mai sensibili, altii mai duri, altii rai, etc.

| KovacsB a răspuns:

Plangi cand vizionezi seriale coreene?

| DandG2304 a răspuns:

Cred ca orice lucru iti spune cineva imediat te superi si, baiat fiind, poti sa reactionezi exagerat extrem de repede, taman cand nu este cazul. Ma refer aici la violenta fizica, ca cea a unui copil de 5 ani care nu primeste ceea ce vrea.
Este OK sa simti, sa ai emotii, dar este o prostie sa NU te controlezi si sa nu ai minte. Iti lipseste inteligenta emotionala. Cel mai probabil nu poti sa faci diferenta dintre adevar si rautate si iei totul ca pe un atac la adresa ta.
Crezi ca toti au ceva cu tine, cand ei nu dau nici 2 bani pe persoana ta si problema este ca te consumi prea mult pentru nimicuri. Mai stiu pe cineva sensibil, ca si tine.

| adam7 a răspuns:

Problema ta e în partea a doua din ceea ce ai scris.

| Teodore000 a răspuns:

Nu, deloc de altfel o început să prindă serialele de tip true crime deci dacă îți puo gânduril pshiopate în acțiune vei fi plin de fane

| Kufu95 a răspuns:

Nu, ai o fire ok, doar că știi care e problema? Vor fi persoane care vor încerca să profite de acest suflet al tău. Câteodată este bine să îți impui și punctul de vedere pentru că altfel toți și-o vor lua în cap și te vor călca în picioare. Dacă vor fi oameni care vor pleca din această cauză, problema nu este la tine ci la ei înseamnă că ei au răutate în suflet.

| Liviu6763 a răspuns:

Și eu sunt la fel