| beauty a întrebat:

Sora mea are o nedumerire. Este casatorita din februarie 2009 si este impreuna cu sotul ei de 2 ani. Acesta a mai avut o relatie inainte sa o cunoasca pe sora mea cu o fata care a stat 8 ani impreuna. Sora mea si el stau la o distanta de 200km si se vad doar in weekend deoarece ea inca nu si-a gasit acolo de lucru. Intrebarea este, oare a uitat-o pe fosta lui prietena pe care a iubit-o foarte mult, el s-a despartit de ea din cauza ca la mintit intr-o zi ca nu vrea sa iasa cu el pentru ca vrea sa stea acasa azi dar aceasta a a fost la un chef iar cumnatul meu a aflat chiar in seara aceea. Din acest motiv s-au despartit. Eu spun ca daca chiar o vroia pe sora mea aproape de el ii gasea mai repede un servici acolo, mai ales ca el este director.De vorbit vorbesc foarte des la telefon, oare sa o iubeasca cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| SweetCandy a răspuns:

MIe una mi se pare destul de ciudat sa fie carsatoriti de aproape un an si sa nu locuiasca impreuna...probleme cred ac are oricine, insa daca vrei le rezolvi... daca el este director nu o poate lua si pe ea acolo sa stea, adica pentru cateva luni nu o poate intretine pana isi va gasi un loc de munca?:raised eyebrows nu stiu ce sa zic, dar cred ac problema e undeva la el, trebuie sa dicute amandoi si sa gaseseasca o solutie mai ales ca au facut deja un pas important- casatoria! incearca si u sa discuti cu sora ta si sa o faci sa inteleaga ca trebuie sa lamureasca situatia!
cat despre relatia lui cu fosta nu stiu ce sa zic, mai ales ca au fost impreuna atat timp cred ac sentimente exista, macar pentru clipele frumoase petrecute impreuna...straight face spune-i surorii tale sa ia atitudine!

succes!

6 răspunsuri:
| EUSIATIT a răspuns:

Sincer pentru ca ai cerut parerea. sfat etc ok eu una nu cred, a avut alt motiv ascuns si poate are si acum. daca o iubea cu adevarta si chiar daca nu ia gasit serviciu o tinea acasa linga el mai ales ca e director DECI exclus.

| daii a răspuns:

Mai, relatie la distanta am mai auzit sau iubire la distanta, dar casatorie la distanta, crede-ma ca nu am auzitlaughing. E cam ciudat sincer, sa fi casatorit si sa nu stai nici macar in acelasi oras.Ai zis ca a avut o relatie de 8 ani.pe cand cu soara ta de 2 ani.sigh cel mai bine e sa discuti tu cu ea si sa vezi cum stau lucrurile.Altceva tu nu poti face, nu te poti implica in casnicia lor.

by daiiwinking

| Munchkin a răspuns:

straight face Sunt căsătoriţi şi nu stau împreună? Măi, mie nu mi se pare prea normal. Dacă ea încă nu are un serviciu, el ar fi trebuit să aibă grijă de ea până îşi găseşte. Sora ta ce părere are? Acceptă asta? Eu în locul ei, nu prea aş accepta...
Ah, şi 2 ani mi se pare prea puţin. Eu aş fi aşteptat în jur de 4-5 ani înainte să mă căsătoresc.

| princessmary a răspuns:

Incerca sa ii facu tu rost de un loc de munca si daca reusesti atunci du-te la el si zii o sa iti dai seama daca o iubeste cu adevarat dupa reactia lui. te sfatuiesc sa faci asta cat mai repede, pentru ca daca era o iubire adevarata facea orice ca sa stea impreuna, sa imi spui pana la urma ce a iesit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Directorii sunt vanati, la fel ca fetele frumoase.si 8 ani de relatie inseamna mult. dar si sa fii sotie de director inseamna mult.asa ca lasa lucrurile asa cum sunt pana si le rezolva ei.la nivelul nostru, adulterul este ceva normal pana cand este descoperit. dar lanivel de director, acesta este inexistent, daca vrei sa ai o casnicie.treaba ei e sa, fie o sotie buna, si o gospodina perfecta.are doua laturi, putem spune; da, o proasta, care sta si-l asteapta pe ala.sau; o femeie isteata, care stie sa-si tina casnicia, si la care sotul se intoarce mereu, ca la apa cea buna.asa sunt sotiile de sefi. sau ar trebui sa fie.cred.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai lasa-ne cu bancurile tale! tu esti proasta sau te prefaci? nu cred nimic din tot ce spui