Draga prostule,
Naspa acolo, a? Nasol. La mine se dau altii, nu stiu daca rezist pana iesi tu de acolo.
Cu drag, aia pe care ai lasat-o bortoasa cand erai smecher.
Da de unde știi că omul nu e acolo pentru că a furat poate să aibă copilul ce mănca? că la sistemul din Romania.
Bună dar de ce e la pușcărie? Poți discuta cu conducerea să petreceți o zi doar voi trei în sala de mese cu mâncarea adusa de tine și tort
Nu se intreaba asa ceva
Ce amuzant e croissant.
Vai ce răspunsuri. Voi vă numiți oameni? Uite, chiar mi-e lehamite de asemenea progenituri. Superficiali, altceva nu știți decât să aruncați cu pietre. Cunoașteți povestea lor? Știți condițiile lor de viață? Ați aflat motivul pentru care soțul este închis? Mhm, așa ziceam și eu. Dacă nu puteți să rămâneți la topică atunci nu mai răspundeți răutăcios. Cuvintele chiar dor. Dar lasă, se apropie sărbătorile și bestiuțele astea mici se transformă în Moș Crăciun. Își pun și ei costumul de Halloween, întârziat, dar mna.
Sinceră să fiu, nu am idee ce ai putea să scrii. Dar știu cine deține răspunsul, tu. Scrisoarea cu siguranță va însemna mult pentru el, deci de ce să folosești cuvintele altora în loc de ale tale? Scrie din inimă, scrie despre ce vrei să-i transmiți, scrie despre ceea ce te gândeai atunci când ai postat întrebarea, sigur ai avut o mică idee. Succes și sănătate.