| Mia999 a întrebat:

[ sper ca ma ascultati pana la sfarsit si imi ve-ti da un sfat, doar daca vreti]
In vara am fost cu un baiat, 2 luni. A fost frumos, doar ca la un momentdat a aparut o alta fata care s-a bagat intre noi. se dadea la el pentru a ma face pe mine geloasa, ea stiind ca eu sunt geloasa din fire. Hmm. Eram mereu suparata si el m-a intrebat de ce mereu sunt suparata, si daca am aceasta stare din cauza lui. eu atunci i-am explicat faza cu fata aceea. si mi-a explicat ca nu are nici o treaba cu ea si ca doar pe mine ma iubeste. insa intr-o zi mi-a dat cineva mesaj sa ma duc intr-un loc pentru a vedea ca ei doi sunt impreuna. M-am dus si am aflat ca mesajul era adevarat. Am avut o zi groaznica si m-am despartit de el, chiar daca am suferit toata vara. Acum imi cere sa ne impacam si zice ca regreta tot [ eu nu prea cred]. Dar sa recunosc si eu inca mai tin la el. Ce sa fac? Ce sfat imi dati? Multumesc ca ma-ti ascultat! Ofer funda si vot happy

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

O lupta-i viata, deci te lupta! - a spus un poet. Baiatul ala nu merita. Nu e sincer, nu e cinstit. Trebuie sa-i spui...adio! Daca dorinta ta este sa fii totusi cu el, trebuie sa lupti impotriva ei (a dorintei), pentru ca este o dorinta gresita. In viata te vei mai confrunta cu dorinte gresite (fumat, droguri etc) si trebuie sa lupti impotriva lor. Las acum la aprecierea ta sa alegi cum vrei sa iesi din aceste lupte: invinsa sau invingatoare.

10 răspunsuri:
| SingleStarOnTheSky a răspuns:

Salut!
Eu spun ca nu, te-a inselat odata de ce sa nu o mai faca odata? Si in plus, daca o sa il ierti si a doua oara daca o sa greseasca o sa creada ca esti proasta scuza-mi exprimarea. Eo consider ca nu merita, adica ea trebuit jumatate de an ca sa isi dea seama ca te place.Asta inseamna ca s-a despartit de aia, ca vrea sa faca parte dintr-o relatie oricare sau ca nu isi cunoaste foarte bine sentimentele.
Stiu ca sunt putin dura, dar nu merita sa iti bati joc de sentimentele tale mai
ales ca nu il crezi, asa ca mai bine ramai cu acele"amintiri frumoase" si incerci sa te orientezi.Acum,tu faci ce vrei si ce consideri ca este cel mai bine.

| IMC90 a răspuns:

Apuca-te de baut

contrar opiniei publice, dauneaza mai putin decat caderile astea sentimentale. Oricum, era logic ca nu puteai fi cu el forever and ever, mai ales la varsta voastra. Tot ce are un inceput, are si-un sfarsit.

| mat31new a răspuns (pentru IMC90):

Dar ce se zice despre fumat? rolling on the floor

| IMC90 a răspuns (pentru mat31new):

Depinde ce fumezi...

Tigarile costa o gramada de bani, nu te sparg nu te imbata, faci cancer la plamani => nu sunt bune

Strici degeaba organismul fara sa te rupi...

| mat31new a răspuns (pentru IMC90):

Ai perfecta dreptate.

| C1P1K a răspuns:

Eu zic sa te impaci cu el, mai dai o sansa, dar daca va mai face vreo greseala nu-l mai ierta. Eu zic ca daca tii la el, si el la tine... Ok... Succes!

| mat31new a răspuns:

Wow, 2 luni si gata? pffff...

| Maddutza96 a răspuns:

Eu sunt de parere ca toata lumea merita o a doua sansa. Eu daca as fi in locul tau, i-as acorda o a doua sansa, dar de data aceasta as fii mult mai precauta, as incerca sa fiu putin mai indiferenta.

| ClaudiuD a răspuns:

Impaca-te cu el, dar asta poti sa observi si din atitudinea lui... Daca e un baiat smecher de felul lui ar trebui sa fii atenta, dar daca s-a schimbat si e un baiat cuminte impacate cu el.
P. S Nu te apuca de baut, asa cum o zis ala,, IMC90,,

| Beatrice123456789 a răspuns:

Daca vrea vrea accepta dar spune-i ca e ultima oara cind il vei ierta intreaba-l daca te iubeste si daca se uita la tine in ochi si nu te refuza veti trai fericiti