| CORONAVIRUS a întrebat:

Buna, spuneți-mi și mie o părere.
Eu stau in chirie cu prietenul meu iar o prietena bună o perioada nu a avut unde sa stea și s-a mutat cu noi pentru câteva luni (eu nu am vrut sa îi iau bani). Ideea e că ea voia sa stea cu noi permanent neavând unde sa stea. Iubitul meu nu a fost de acord și a ieșit mai urat. In urma discuțiilor avute a hotărât să plece. Oare am greșit cu ceva? Meri sa fie supărată pe mine?

Răspuns Câştigător
| J0B0MAT a răspuns:

Nu, ea e cea vinovată.Voi ați ajutat-o într-un moment greu și ar trebui să fie recunoscătoare.În schimb e absurdă și nerecunoscătoare pentru că nu stă în casa altcuiva pentru totdeauna.Wtf, cine face asta, chiar dacă sunt prieteni buni, nu stă nimeni în aceeași casă forever.Hai să zicem că ești un miliardar cu palat cu zeci de camere, atunci îți poți ține prietenii acolo toată viața, dar într-un apartament abia poate respira o familie.
Dacă nu își dă seama de greșeala făcută, nu merită să îți fie prietenă, sincer.

35 răspunsuri:
| carevaescu a răspuns:

Dacă meriți sau nu să fie supărată pe tine aproape că nici nu contează. Evident experiența de a fi dat afară a fost traumatizantă pentru ea. Nu știu cât de repede se poate trece peste asemenea experiență.
Dacă vrei să salvați prietenia, încearcă să comunici cu ea, să ți exprimi regretul față de ce s-a întâmplat, să i explici cum ai încercat să o ajuți, și să i oferi ajutorul tău în ași găsi un nou loc de trăit. Mai mult de atât nu cred că poți face

| Hyperion7 a răspuns:

Mai,nu,până la urmă dacă ar fi vrut să stea permanent,macar sa achite ceea ce consuma,adică tu să fii aia și să stai prea comod in casa altuia... evident că ar trebui sa te simți prost...ori ea nu pare să se fi simțit și a cam profitat de bunătatea ta.
Vorba aia, prieteni, prieteni, da brânza-i pe bani.happy (știu că era altfel )
Acuma na, nu era exclus sa se și fi dat la prietenul tau... daca mai stătea mult.
Tu ca prietena, din punctul meu de vedere, ai făcut chiar mai mult decât era cazul.

| CORONAVIRUS explică:

Precizez faptul că nu am dat-o afara. Doar i-am zis că nu putem sta toți 3 și să-și caute în altă parte. Ulterior am ajutat-o ducand-o la niste cunoștințe care își căutau doar pentru câteva luni pe cineva care sa stea cu ei

| CORONAVIRUS explică (pentru carevaescu):

Nu am dat-o afara, i-am explicat că nu se poate sa stăm toți 3 că nu e ok și ea și-a găsit în altă parte sa stea

| carevaescu a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Sper să înțeleagă asta. Dar totodată poate să interpreteze ca și cum a fost dat afară, mai ales după ce a făcut urât prietenul tău. Doar ea îți poate spune cum a interpretat situația, și doar prin a îi comunica poți afla cum stau lucrurile pentru ea.

Răspuns utilizator avertizat
| CORONAVIRUS explică (pentru Hyperion7):

Nu este vorba de bani, nu se înțeleg ei doi nici măcar nu vorbeau unul cu altul și nu era ok

| Violleta2022 a răspuns:

Problema asta are 2 fete, una spusa si una nespusa.
In orice caz, de data asta tin cu barbatul, care a facut ce trebuie, fiindca prietena asta a ta s-a dovedit a fii nesimtita, stand pe gratis, uitand sa plece ca sa va redea initimitatea si linistea voastra, de cuplu tanar.
Nici o relatie nu poate functiona cu a 3-a persoana in casa, cu atat mai mult cand este una tanara, care-i face ochii barbatului tau.

| CORONAVIRUS explică (pentru Violleta2022):

Mă doare foarte tare pentru că fata asta m-am ajutat și ea la rândul ei și țin la ea. Ideea e că noi mai aveam o camera libera in apartament doar că nu s-au înțeles ei

Ei doi nu vorbeau unul cu altul iar de bani era vorba sa dăm toți 3 la chirie

| Hyperion7 a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Chiar și așa, aveți și voi nevoie de intimitate, nu i așa?

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai in timp ce a stat cu voi pentru cateva luni, nu si-a cautat in timpul asta o chirie unde sa stea? Oricum, tu personal, nu cred ca ai avut vreo vina din punctul ei de vedere. Din punctul iubitului tau de vedere insa, ai cam avut vina ca ai primit-o fara sa te consulti cu el, daca asta ai facut.

| minrest a răspuns:

Tocmai pentru ca nu vorbeau, ea vrand sa stea cu voi, pana la urma gasea drumul catre pe.nis. Chiar daca nu ti-ai dat seama de asta, instinctiv ai gasit comportamentul potrivit.

| minrest a răspuns:

Nu se locuieste asa. Se sta cu chirie, se face contract pentru apartament cu credit, sau se sta la partenerul de viata, se mai poate sta la parinti daca nu ai apucat sa pleci, sau la bunica, cel mult. Dar nu poti pretinde sa stai cu o prietena maritata, ca nu ai tu unde sa stai.

Este apartament decomandat cu 2 camere, uneori nici nu o vedeam

| CORONAVIRUS explică (pentru DracuIa):

Deștept la tine înseamnă curvar

| Hyperion7 a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Atunci nu știu ce să zic
Dar până la urmă, s-o luam pe aia dreaptă, nu ar avea de ce sa se supere (chiar daca ea inventează motive ) pentru că na, casa ta, regulile tale, te supui sau ușa.

| minrest a răspuns:

Nu m-ai inteles vad. Tocmai fiindca nu se intelegeau, prietena ta, o persoana incapabila sa locuiasca cum o facem toti ceilalti, s-ar fi oferit prietenului tau. Nefolositor, crezi tu? Sunt lucruri care nu se dau; casa (cat timp locuiesti in ea), armele si uneltele electrice, lenjeria, iubitul. Invata asta, chiar si cu intarziere.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Gestul tau a fost frumos, de inteles din moment ce sunteti prietene bune.Totusi, ideea de a sta cu voi permanent e groaznica, extrem de neinspirata, dovada de nesimtire. Daca erati 3 fete studente sa zicem ca era mai ok, insa o a treia persoana care sa perturbe un cuplu si sa traiasca pe langa, in mod parazitar, fara macar sa contribuie cu nimic, e pur si simplu un mare NU.In locul tau as fi eu suparata pe ea, fiindca ai facut tot ce se putea face, ai ajutat-o la nevoie asa in masura in care ai putut.Asta nu inseamna ca un om trebuie sa muste toata mana cand ii oferi cateva degete. laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Mai fata, tu esti foarte naiva rau, daca tu crezi ca iubitul tau a dat-o afara, fara ca aia sa fie nevinovata.
Cu siguranta umbla goala sau facea ceva care sa-l incite pe om, daca el a insistat ca ea sa plece din casa si relatia voastra.
Eu i-as da un premiu unui asemenea barbat, care a dovedit ca te iubeste pe tine si nu vrea pe alta in preajma lui.

| relian a răspuns:

Eu cred ca problema a foast alta, doar ca tu nu vezi, ori nu ai vazut. Spui ca nu sa inteles cu prietenul tau, adica sa se inteleaga la ce anume?
Bnaui ca iubitu tau iau fi spus sa plateasca si ea ceva, sau macar ceva in natura happy0 fata n-a fost de acord, iubitu tau s-a suparat, si normal hai pa, bani nu dai, altcweva nu dai, du-te in alta parte.

Alt motiv nu vad.Mai ales ca tu spui ca ei nu se intelegeau, apoi tot tu spui ca nici nu-i simteati prezenta pe acolo laughing
Daca nici nu o vedeati prin peisaj, cum de nu se intelegea ea cu iubitul tau?
Nus e intelegeau la pat, sau la ce anume laughing Poate ca iubitu tau a vrut sa o faceti pe din 3 si na vrut fata, de acolo si discutiile dintre ei si concluzia ta c a nu se intelegeau ei.

Ori cum ai dao, de la asta nu se intelegeau de la sex, ori aia nu voia, ori nu da cit trebuie ori calitate buna laughing
Asta e s-a dus, acu nu te mai gndi, va trebuie sa afci fata singura lu iubi, asta daca nu eu fi placut mai mult de prietena ta decat de tine, zic si eu, niciodata nu stii cu cine stai in pat laughing

Daca doar atâta minte ai, nu știu ce să mai cred. Să știi că sunt și oameni care iubesc fara sa aibă aventuri, că trebuie să fim noi precaute partea a 2 a

| CORONAVIRUS explică (pentru relian):

? el oricum are astfel de fantezii. Zău că o să-i spun la gluma treabă asta

| CORONAVIRUS explică (pentru minrest):

Mersi de părere, dar nu asta e ideea

| Violleta2022 a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

Te-am crezut naiva, dar vad ca esti chiar mai rau de atat.

Daca era de o aventura cu ea, cunoscandu-mi omul de langa mine, nu mai făcea atâta tamtam și aștepta ocazia

| Dragobeta a răspuns:

Tu ai vrut cumva un menage a troi?
Cred ca concubinul tau e mai realist decat tine.

| Dragobeta a răspuns (pentru CORONAVIRUS):

2 camere, inseamna o singura baie. Hmmmm

| VoidEternal a răspuns:

Cam ciudat, având în vedere că nici relația nu merge bine. Poate era mai bine sa ramai cu prietena și să împărțiți cheltuielile la 2.