Voi nu v-ati prins ca intrebarea e troll? intreabarea asta a mai fost pusa de vreo 3-4 ori dar a fost stearsa.
Lasind deoparte timpeniile de genul vai pacatuiesti, daca copilul e mic, fa miscarea acum. Presupun ca si amantul actual iti poate asigura o stabilitate financiara si emotionala de care ai nevoie, in special ca discutam de un copil care e la mijloc aici. Plus de asta trebuie sa te gindesti si la cum va evolua relatia ta cu actualul amant dupa ce va trece indragosteala asta - ce aveti in comun, planuri pe termen lung, posibile divergente de ordin religios/confesional, de exemplu. Acum astea nu conteaza, dar mai tirziu ar putea conta. Cel mai bine ar fi sa va intilniti toti trei intr-un loc public si sa discutati ca niste oameni maturi. P.S. Sper ca sotul nu e politist cu probleme emotionale sa ajungi la stiri impuscata...
Spun-i simplu si direct:
"am un amant pe care-l iubesc si vreau sa te parasesc!"
Parerea mea este ca relatia cu amantalacul se va termina curand si iti va trage un sut in fund, ca nu-l intereseaza decat sa te aiba momentan, ca sa se razbune pe tine, pentru ca l-ai parasit in trecut. Asemenea relatii nu rezista niciodata in timp.
Nu am spus că are scuza, nu ii iau apărarea. Inselatul nu are scuza si stiu asta nu am spus niciodată că nu, dar nu cred ca putem sa catalogat oameni asa.
Daca, chiar il intereseaza persoana ei si vrea sa o catalogheze într-un fel încerce să vorbească cu ea, sa ii puna intrebari si dupa sa ii puna o ștampilă.
Decizia e a ta. Copilul o sa sufere, sotul o sa sufere si plus ca e pacat in fata lui Dumnezeu. Tu poti sa iubesti pe sotul tau in continuare si amantul sa isi gaseasca pe alta, iar asa o sa fiti toti fericiti
Esti de toata jena, ti ai facut o familie cu omul ala si acum te sucesti, Nu meriti ce ti a dat Dumnezeu.Dar fiecare isi primeste rasplata.Cine fuge dupa doi iepuri nu prinde niciunul.Toti vedem a doua zi dupa casatorie pe cineva mai frumos, o fosta relatie dar dupa casatorie ai ales, ai avut timp dar daca te ai lasat dusa de orgoliu acum ramai cu ce ai
De unde sti ca e obsedata? Ca il iubea si inainte, multe se marita aiurea cu parteneri seci pentru ele, de ex verisoara prietenului meu era indragostita de unu care a parasit-o, s-a maritat cu altul aiurea, si de atunci e nefericita cu ala desi au un copil, multi oameni fac prostia asta. E mic de statura, subtire, doamne, eu am zis din prima ce cauta cu ala fara sa stiu situatia (ea arata bine), mi s-a spus apoi. Din suparare, din aparare inconstienta "sunt maritata, nu mai am cum cadea in alta plasa sa sufar iar", dar a facut-o. Daca ala reaparea apoi, iti zic eu ca il iubea in continuare pe ala misto si se ducea dracu casatoria cu astalalt.
Si pana la urma ce regreta? S-au terminat barbatii din jur? Ia altul, nu e problema. Ca daca-l iubea pe sot nu mai ajungea sa intrebe ce a intrebat, pentru ca nu mai avea ce discuta cu alalalt odata ce se despartisera. Ea s-a despartit de ala, era suparata, dezamagita si a facut ce a facut si cea din exemplul meu. Oricum sa regreti ca ai pierdut pe cineva pe care nu iubesti, nu e deloc o problema. Iti cauti alt partener, cu copil, sau fara, nu conteaza.
Nu e asta, nu e ca era mai frumos, ea a fost dezamagita ca ala a parasit-o, apoi a zis sa se marite cu altul aiurea cum multe fac (asta a fost prostie), acum ala s-a intors si ea revina la iubirea ei, pe actualul nu l-a iubit de la inceput, deci nu i-a dat dumnezeu ceva bun, a facut o prostie.
Dar nu conteaza, si pentru sot nu s-au terminat femeile, poate lua alta care sa-l placa. Ca oricum ce simte aia face, putem sa-i zicem noi orice, nici nu stiu de ce a mai intrebat, poate doar ca o confirmare a ce vrea sa faca, nu stiu.
Insa ce zici tu gandesc si eu la fel, dar in cazul in care am iubit partenera aia si mi-a placut, raman cu ea, nu ma sucesc, am pledat pentru asta mereu si peste tot. S-a lasat dusa de indragosteala pe care nu o poti controla de fapt. Eu i-am zis sa faca ce vrea ea sa faca de fapt, si ce va face clar, ca stiu ce simte si de ce, rational nu poate controla, isi da seama ca nu e bine, dar nu poate a se opune. Stia dinainte ce trebuie facut, dar vede ca nu poate si intreaba ca poate ar putea scapa, nu scapa de a urma simturile. Se va afla, se simte in casa comportamentul, se va ajunge oricum la despartire. Si mai bine pune punct acum decat sa-l pacaleasca pe sot mai mult timp.
Mda, a facut prostia sa se duca cu actualul sot desi nu era cazul, in rest ce simte inteleg, nu are alta cale decat sa-si urmeze simturile fie ca vrea sau nu, nu are incotro. Actualul iubit a lasat-o, acum a revenit, ea a acceptat, ca nu o sa-i fie bine poate nici cu asta, este altceva, dar oricum altceva nu poate face. Ca daca doi oameni se iubesc mult nu se depart indiferent de prostie, se inteleg unul pe altul si aia e, sau nu se ajunge la acea prostie, deci in iubirea asta mare dintre ea si amant, nu e deloc ceva in regula. Pai ce sa aleaga altceva? Daca cu ala e de 9 luni, ce va fi? Automat se duca dracu casatoria, intrebarea "ce sa fac", nu mai are sensul.
In momentul cand s-a despartit de amant, iubrea pentru el era mai departe, deci nu trebuia sa se marite cu actualul, aici a gresit.
Pai daca ea nu-l iubeste ce sa faca acum? Sa stea in nefericire pentru fericirea lui? Esti culmea. Ma pun in locul lui si aia e, nu as avea ce face, nimeni nu sta gratuit din pacate, dar aia e, nu e cale de intors ca deja este in treaba cu celalalt, ca nu e bine ce a facut, ca s-a intors la ala care a lasat-o, este corect dar eu am zis cum e situatia si ce se face acum, nu ce ar fi trebuit, ca asa ai avea dreptate.
Ai dreptate! Si eu gandesc ca tine, insa cum am zis, cum e situatia acum, asa va iesi, nu se mai poate repara nimic. Multi fac asa, se casatoresc cu oricare aiurea dupa o dezamagire cu cel iubit sau iubita, de ce, nu stiu, si din prostie. Eu cand aleg pe cineva ma gandesc bine, ca, cu ala raman, aleg pe cineva ca lumea care sa-mi placa si cu care sa ma inteleg. De aia am refuzat cateva, tocmai ca nu voiam sa fac tampenii sa incurc si omul.
Si daca traieste fara tata ce? Eu am trait de la 9 ani si a fost poate mai bine, ca nu se mai certa mama cu tata, si m-ama m-a crescut singura, si cu bunica, era brici. Deci tu excluzi total viata ei, pui doar copilul, lucru incorect. Si am zis, nu e bine, dar asta e situatia acum. Eu m-am adaptat la situatia de acum, nu la ce trebuia sa faca, am mai zis.
Si ala daca o iubeste nu are ce avea cu copilul, daca nu o iubeste aia e, ea isi asuma consecintele.
Stiu ce inseamna pentru ca am doi copii mici in casa cu mine de la sora mea, Pana la doi ani merge dupa aceea la gradinita si la serviciu cu ele.Am niste vecine cu copii de generala si se duc cu ei la scoala ii aduce asta e serviciu, se mai imbraca si sexi, sotii vin seara si ele cine stie ce fac.Acum le dau dreptate la barbatii care isi tin din scurt nevestele, eu ii condamnam ca le supun la stres, dar daca vrei sa iti tii familia se pare ca asa trebuie.Sunt destui fara scrupule, gata sa strice o familie, niste oamni fara caracter, eu unul m-as razbuna crunt pe unu de tipul asta daca as fi in situatie