eu sunt baiat* si sincer* e cam stupida intrebarea* na poate pentru ca sunt baiat* sfatul meu este sa le lesi dracu in pace ca sunt paralele nu te baga intr-o oala cu ele eu am numa prosti pe unde stau eu si mai bine nu ies din casa* in 4 ai am ieist doar de 3 ori afara unde stau eu+ purl si simplu zic ca sunt inculte si inculti ff multi
Pai...ai putea sa iti iei un tel foarte smecher, sa te imbraci foarte misto sau sa fii cea mai populara din scoala
Serios, stiu la ce te referi. Stiu genul acesta de persoane si chiar vreau sa te ajut. Pai, incearca sa te mai bagi si tu in seama cu lumea si ele se vor simti,, cazute de pe tron'' sau ceva de genul, sau daca sunt fashion-maniace, imbraca-te intr-o zi in ceva special si o sa vezi ca o sa faca o fata crispata . In fine, daca ai nevoie de ajutor, da'mi un mesaj, sunt 100% dispusa sa te ajut!
Ignoranta e cea mai dureroasa arma! lasa-le sa ''piara'' pe graiul lor! de la unii oameni nu poti astepta nimic...
Pai,n-am eu multa exp dar :1).Poti sa te dai mare pe langa ele, intimideaza-le cu intrebari, fi mai desteapta si fa-le de ras.2).Poti sa razi de ele si sa le faci sa se simpta prost. Funda?
anonim_4396 întreabă: