| Andreea20000 a întrebat:

Buna!

Stiti ca exista genul de fete care sunt mai invidioase si sa zicem intr-un fel se cred smechere, dar de fapt sunt foarte naive, ei bine eu am cunoscut genul asta de om, chiar am cunoscut doi.Sunt doua surori, una este mai increzuta decat cealalta, cand ies afara la strada mereu asculta muzica se dau cine ca mine, nu vreau sa fiu rautacioasa, dar le-am ignorat, am ras in hohote pentru ca nu mai stiam ce sa fac sa le fac si eu in ciuda, nu neaparat in ciuda, dar sa fac lucruri care sa le impunga asa un pic, stiu ca nu merita atentie, dar eu pur si simplu ma amuz...As dori sa aflu voi ce ati face in situatia mea, ce ati face ca sa le omorati de ciuda? Nu doresc sfaturi gen :nu le baga in seama, combina-te cu iubitii lor, nu sunt genul, sunt mai retrasa, dar doresc sa le intep! Ce sa le fac?

5 răspunsuri:
| פרנקו a răspuns:

straight faceeu sunt baiat* si sincer* e cam stupida intrebarea* na poate pentru ca sunt baiat* big grinsfatul meu este sa le lesi dracu in pace ca sunt paralele nu te baga intr-o oala cu ele straight faceeu am numa prosti pe unde stau eu si mai bine nu ies din casa* in 4 ai am ieist doar de 3 ori afara unde stau eu+ straight face purl si simplu zic ca sunt inculte si inculti ff multi big grin

| Annapro a răspuns:

Pai...ai putea sa iti iei un tel foarte smecher, sa te imbraci foarte misto sau sa fii cea mai populara din scoala big grin

| Illegalfreako a răspuns:

Serios, stiu la ce te referi. Stiu genul acesta de persoane si chiar vreau sa te ajut. Pai, incearca sa te mai bagi si tu in seama cu lumea si ele se vor simti,, cazute de pe tron'' sau ceva de genul, sau daca sunt fashion-maniace, imbraca-te intr-o zi in ceva special si o sa vezi ca o sa faca o fata crispata laughing. In fine, daca ai nevoie de ajutor, da'mi un mesaj, sunt 100% dispusa sa te ajut!

| misslydia a răspuns:

Ignoranta e cea mai dureroasa arma! lasa-le sa ''piara'' pe graiul lor! de la unii oameni nu poti astepta nimic...

| Tibi_2826 a răspuns:

Pai,n-am eu multa exp dar :1).Poti sa te dai mare pe langa ele, intimideaza-le cu intrebari, fi mai desteapta si fa-le de ras.2).Poti sa razi de ele si sa le faci sa se simpta prost. Funda?