Nu e nevoie sa te scuzi. Ai spus ceea ce aveai de spus si asta e de Ajuns.
Din cate/cum scrii imi dau seama ca esti o fata inteligenta, cu bun simt, si faci bine ca iti aperi punctul de vedere.
Tatal tau ar trebui sa fie mandru ca are o fata ca tine.
Raspuns - Problema nu e la tine/voi.
Din cate mi-am dat seama din ceea ce ai scris ...in 'Matusa' e acumulata ( in timp/ani) o gramada de Nemultumiri/Frustrari atat de Multe/Mari incat incepe sa dea in Paranoia ( 's-a luat de noi pe motiv ca o barfeam noi la baie si ca avem probleme serioase' ), si cauta Motive sa se Descarce pe altii din jurul ei. O persoana fericita/implinita nu ar Reactiona pentru chestii super-marunte la modul asta Extrem.
Voi sunteti fete tinere si cu siguranta Vedeti/traiti altfel viata, si e normal sa fie asa. Ea, ca o persoana Matura ar fi trebuit sa stie asta.
Nu e treaba ei ce faceti voi in viata Voastra.
Daca e o fire Respingatoare, ar fi bine pe cat posibil sa o evitati. Cu o Atitudine ca asta nu ajungi departe in viata.
Ma intreb(retoric)daca multi prieteni de familie/cunostinte ii calca pragul casei.
Iti zic asa - las-o in pace/nu mai deschide discutii cu ea. Asa sunt unii oameni, iar Rudele Nu-Fac-Exceptie.
N-o sa poti sa-i rezolvi tu Problema. Evit-o. Nu trebuie sa fii tu/sora ta Paratraznetul ei.
Daca Tatal tau vrea sa veniti cu el(probabil nu stie), ii spui pe scurt De Ce Nu Vrei(Sa fie in Tema), si ii Ceri ca discutia dintre voi sa ramana Inchisa.
Dovada caracterului ei sta in inregistrare.
Mulțumesc pentru cuvintele frumoase!
Ma bucur ca te-am ajutat.
Nu stiu, sincer ma gandeam ca poate am gresit noi cu ceva de ea se comporta asa, desi ma simt si eu vinovata, pentru ca recunosc ca am mai avut si eu iesiri cat am stat pe acolo.
Matusa voatra intra la categoria controlling freaks, de ce ar conta ce crede? Exista si alte locuri de mers in vacanta pe lumea asta, nu scrie nicaieri ca trebuie sa mergi la rudele toxice.Astfel de persoane se inflameaza rau de tot cand te comporti asa cum se comporta ele cu tine sau le dai in vileag fata de altii.Iti faci griji ca o sa ajungi la mana ei din nou? Nu mai bine stati acasa?
Oricum noi anul asta nu mai aveam de gand sa mergem la ea, desi prin "impacam" m-am referit asa ca sa incepem sa vorbim din nou.
Cu siguranta veti vorbi din nou dupa ce mai trece un timp, ca in primul rand ea are nevoie de oameni, si daca e atat de nesuferita cu toti nu ar suporta sa stea singura, fara sa mentina legatura cu nimeni. Chiar si asa, ideea e ca pentru a-ti cere scuze trebuie in primul rand ca persoana carora le adresezi sa accepte sa le auda, apoi sa se decida, ceea ce matusa voastra nu stii daca doreste acum.
Asemenea oameni toxici trebuie evitați! Este clar ca doamna are ceva " dereglari " pe la circuite! Oameni care reacționează in asemenea hal din nimicuri si barfesc stilul altora de viata au frustrări serioase!
Se pot face observatii Pe un ton politicos si cu eleganta chiar si între rude dar se pare ca doamna nu excelează la acest capitol!
Chiar este păcat sa bati drum si sa iti strici o vacanta din pricina unor asemenea specimene!
Si tu daca ai o astfel de familie ce cauti in Italia la mătusa ta care nu te suportă? Lasa o naiba acolo cu neamul ei cu tot, matusa ta banuiesc ca este sora tatalui tau ca daca era sora mamei macar o suporta pe maica ta dar nici pe maica ta nu o inghite, asa sunt majoritatea românilor care au dat de bine in alte țari, devin moralisti ei le stiu pe toate, niste nesuferiti care nu merita bagati in seama, niste lepre, cunosc gewnul ăsta de persoane atotstiutoare care nu te ajuta cu nimic niciodata dar sunt plini de sfaturi cu care te poti sterge la cu(r), da i dracu de timpiti.
Ne tot chemau in fiecare an pe la ei, dar anul asta parca a luat-o razna. Si da, e sora tatalui meu.
Tot tu să-ți ceri scuze la terminata aia? Mai da-ti-o drc pai asa se vorbește cu nepoții? Atat timp cat nu ați gresit cu nimic, si chiar daca ati fi gresit, nu exista motiv sa reactioneze asa, mai ales ca v-a blocat peste tot.
De ce ai vrea sa reiei legatura cu persoana asta? Las-o in bafta ei si nu o mai contacta niciodata sa stea frustrata in liniste.
Cu persoanele astea toxice nu merita sa tii legatura sau sa ai de aface, trateaz-o ca pe un strain necunoscut.
Effy35 întreabă: